• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Dva zicera i nervoza do kraja!

Pročitajte šta je poslije poraza od Cibone rekao trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ovako je doživio poraz u polufinalnoj utakmici Fajnal-fora ABA lige, koji mu je nanio takođe mladi stručnjak, Slaven Rimac, trener Cibone.

Najbolji trener ABA lige u sezoni 2013/14, rekao je:

"Čestitke Ciboni na pobjedi i na izborenom finalu i plasmanu u Evroligu. Težak poraz u trenutku kada je to najmanje bilo potrebno, poslije svega što uradiliu u ABA ligi. Došli smo do ovih 40 minuta i odigrali ih na način koji nije bio dovoljno dobar da slavimo protiv kvalitetnog protivnika".

"Od starta je postojala nervoza, odmah smo promašili dva zicera i ušli u sve ono što nije bilo dobro za ovaj meč. To je sve Cibona jako dobro koristila, a naročito Blesingejm, koji je 40 minuta kontrolisao tempo igre. Na kraju je i pogađao, uz naravno Šarića, koji je koristio situacije koje su mu bile pružene".

"Na kraju smo i stizali razliku i došli do situacije da slavimo, ali je postojala dekoncentracija kod pravljenja faulova. Cijelih 35 minuta nismo uspijevali da dođemo do onoga što bilo potrebno za pobjedu, a na kraju nam je malo nedostajalo".

"Procenat šuta za tri poena bio je katastrofalan i to u trenutku kada smo u domaćem prvenstvu postizali najaviše trojki računajući cijelu seoznu. Uz loše izvođenje slobodnih bacanja, sve je to rezultiralo ovim porazom".

"Ogromnu motivaciju koja je postojala lošim ulaskom u utakmicu odveli smo u pogrešnu stranu. Ne bih ipak ovaj meč koristio da kritikujem bilo koga, ekipa je igrala dobro cijele sezone. Nema tu posebnog lidera u timu, momci su nastupali timski od prvog dana. Danas nismo bili na nivou, kao u nekim mečevima u kojima smo umijeli da se izborimo sa problemima i kada smo koristili kvalitete koje smo posjedovali".
(MONDO, Foto: Tanjug/Dragan Stanković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC