• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinzi: Srce moje crno-bijele boje

Bivši košarkaš Partizana zahvalio se navijačima na podršci koju su mu pružali tokom sezone i za vrijeme oporavka poslije povrede.

Tarens Kinzi je prije mjesec dana otputovao u SAD kako bi se konsultovao sa svojim ljekarom poslije povrede nožnog zgloba.

Iako je bilo najavljeno da će se vratiti u Beograd poslije sedam dana, on to nije učinio. Partizan je zato pokrenuo postupak za raskid ugovora.

Uprkos tome, Amerikanac je tokom sezone pobrao velike simpatije navijača crno-bijelih, zbog čega im se posebno zahvalio.

"Želim da se zahvalim svim navijačima Partizana na podršci tokom cijele sezone. Posljednji mjeseci mi nisu bili laki jer sam morao da pauziram da bih sanirao povredu i to je bilo van moje kontrole. Kao što znate, moje srce je u Partizanu i više od svega sam želio da zavšim sezonu sa svojim timom", napisao je Kinzi na svom Instagramu.

On je dodao da se nada da će crno-bijela armija ostati i dalje uz njega.

"Cijenim podršku koju ste mi pružali tokom oporavka da bih mogao da se vratim na teren za sljedeću sezonu... U životu ne možeš da živiš u prošlosti, tako da ću nastaviti da radim i da napredujem, da ostanem pozitivan i nadam se da će moji navijači ostati uz mene i tokom tog vremena", naveo je Kinzi.

Američki košarkaš, koji je sa Partizanom na početku sezone potpisao jednogodišnji ugovor, u Evroligi je prosječno bilježio 14,8 poena i 4,6 skokova, dok je u ABA ligi postizao prosječno 13 poena po meču.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC