• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Nije mi do derbija, ni do čega

Legendarni Partizanov operativac kaže da ne pamti težak poraz, kao ovaj od Cedevite u polufinalu ABA lige.

Dragan Todorić pesimistički gleda na budućnost Partizana, nakon što ekipa nije uspjela da obezbijedi plasman u Evroligu 2014/15.

"Ne pamtim da sam se ovako osjećao i da je Partizan doživio ovako težak poraz. Ne znam ni kako ćemo da nastavimo dalje i šta je još poslije svega važno, kada nismo ispunili osnovni cilj", rekao je dnevnom listu "Sport".

Sportski direktor crno-bijelih kaže da je igranje u Evroligi godinama bilo glavni adut za privlačenje sponzora, koji su "krpili" klupski budžet.

"Mislim da u ovom trenutku nismo svjesni šta sve može da se desi, a bojim se da će se i desiti. Ne znam kako ćemo do sponzora kada ne igramo Evroligu, posebno što smo svjesni teške situacije u zemlji i što je premijer Vučić najavio restrikcije za sve oblasti. Plasman u Evroligu nam je bio jedina šansa da preživimo..."

Todorić kaže za "Sport" da u klubu ni prije izjave Đordija Bertomeua nisu mislili da mogu dobiti "vajld kard" za povratak u elitno takmičenje.

Na drugoj strani, neki poput Radovana Lorbeka iz ABA lige, ponudili su crno-bijelima riječi utjehe, u stilu "I Evrokup je jako takmičenje"...

"O Evrokupu stvarno ne mogu da razmišljam u ovom trenutku", jasan je Todorić, čiju ekipu već u srijedu od 19 časova očekuje superligaški okršaj sa Crvenom zvezdom Telekom.

"Igraće dva gubitnika. Da li je to važno? Možda, da i jedni i drugi probamo da zacijelimo rane. Uopšte nemam onaj uobičajeni osjećaj pred 'vječiti' derbi".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC