• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Hoćemo pobjedu nad Partizanom

Ekipa Crvene zvezde Telekom spremna je da "napravi kontinuitet sa partijama koje je pružala cijele sezone". Igraće i Katić i Radenović.

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić izjavio je da neuspjesi njegove i ekipe Partizana na minulom Fajnal foru ABA lige daju posebnu specifičnost "vječitom" derbiju, koji se igra u srijedu od 19 časova.

"Fajnal for je dao utakmici određenu konotaciju i toga smo apsolutno svjesni. Partizanov domaći teren će biti značajan faktor, ali mi smo motivisani i spremni da napravimo kontinuitet sa partijama koje smo pružali tokom cijele sezone", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

"Nadamo se da ćemo moći da dođemo do ostvarenja svojih želja, da ćemo napraviti dobar rezultat i kasnije osvojiti titulu", praktično je ponovio ono što je na istom mjestu jedan sat ranije izgovorio trener Partizana Duško Vujošević.

Radonjić i dalje ne može da računa na Raška Katića i Ivana Radenovića u njihovim najboljim izdanjima. Iako su igrali protiv Cibone u četvrtak, vidjelo se da nisu u formi (Katić) ili da nisu spremni (Radenović). Ipak, derbi se ne propušta...

"Pokušaćemo da iskoristimo Katića i Radenovića više nego protiv Cibone".

Trener Zvezde svjestan je da će biti teško savladati crno-bijele po treći put u isto toliko ovosezonskih duela. Sadašnja ekipa crno-bijelih znatno je drugačija od one koja je odigrala prvi derbi, u novembru.

"Tepić i Pavlović donijeli su im iskustvo i kvalitet, a Bertans raznovrsnost. Cilj nam je da njihove vrline okrenemo u našu korist i dobijemo utakmicu".

Tim koji u srijedu uveče bude slavio pobjedu, izdvojiće se na čelu tabele sa skorom 5-0.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC