• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Skandalozno suđenje

Trener Partizana optužio arbitre "vječitog" derbija da nisu imale ujednačen kriterijum. Pavlović istegao preponu, Bogdanović preuzeo odgovornost.

Košarkaši Partizana nisu uspjeli da izvanrednu igru iz prvih 20 minuta prenesu u nastavak superligaškog derbija protiv Crvene zvezde Telekom.

Poraženi su rezultatom 72:75, a Duško Vujošević smatra da su sudije itekako kumovale Zvezdinom preokretu.

"Za nas jako loš početak drugog poluvremena, kada smo dopustili Zvezdi da se vrati u život. Suđenje je bilo skandalozno, kriterijum nije bio isti. U utakmici koja je riješena 'na jednu loptu', oštećeni smo za daleko više od jedne lopte, a bili smo domaćini i trebalo je da imamo bar objektivno suđenje",
rekao je Vujošević, uz navođenje nekoliko, po njegovom mišljenju, pogrešnih odluka na obje strane.

Trener crno-bijelih otkrio je i da njegov najbolji igrač u posljednje vreme, Saša Pavlović, nije u drugom poluvremenu mogao da igra onako kako zna.

"Pavlović je u jednom trenutku istegao preponu. Oni su to prepoznali i pametno ga napadali u igri 'jedan na jedan', kada on više nije mogao da pruži maksimum".


Bogdan Bogdanović šutom iz igre 2/12, od toga 1/9 za tri poena, nije bio od naročite pomoći timu. Jedinu trojku dao je četiri minuta prije kraja (68:65), kada se činilo da bi to mogao da bude i prelomni koš...

Međutim, to je bio jedan od posljednjih dobrih poteza čitave ekipe Partizana.

"Čestitam protivniku na pobjedi. Odigrali smo jako lošu treću četvrtinu. Protivnik je to iskoristio da se vrati u meč, a na kraju je odlučio njihov ofanzivni skok, kao i veliki broj naših promašaja, u prvom redu mojih. Trudiću se i radiću da to bude bolje, neću da mi pritisak bude alibi", izjavio je Bogdanović.

Partizan u nedjelju igra protiv FMP Železnika u gostima, a prvi dio Superlige Srbije završiće utakmicom protiv Mega Vizure, naredne srijede u Pioniru.

(MONDO, foto: Tanjug/Sava Radovanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC