• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Pobjeda za svaku pohvalu!

Trener crveno-bijelih srećan što je njegov tim preokretom protiv Partizana pokazao da ima i kvalitet i karakter.

Dejan Radonjić kaže da je i njemu i cijeloj ekipi teško zbog poraza od Cibone i plasmana u Evroligu, koji je izmakao poslije odličnih igara u ABA ligi tokom sezone.

Može samo da se nagađa kako bi mu tek bilo da je Crvena zvezda Telekom izgubila i od Partizana. A, na poluvremenu je djelovalo da će biti tako...

"Za kratko vrijeme smo dozvolili Partizanu da povede sa 15 poena razlike, ali se poslije toga pokazalo da dobro radimo i da ima dosta razloga zbog kojih smo do polufinala ABA lige igrali kako smo igrali", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

"Da nemamo karakter, ne bismo stigli ni onu razliku na kraju protiv Cibone. Još nam je teško zbog tog dana i biće teško".

Zvezdin trener priznao je da se plašio derbija, koji je završen pobjedom crveno-bijelih 75:72.

"Bio sam svjestan da bi Partizan mogao da nas savlada i to čak velikom razlikom. Bio sam igrač i dobro znam kako je. Ipak, uradili smo nešto što je za svaku pohvalu. Nadam se da ćemo imati kontinuitet i da nas povrede neće omesti kao u tih 10-15 dana oko Cibone".

Radonjić je istakao da je priprema utakmice za oba tima bila "najspecifičnija do sada", poslije regionalnog Fajnal fora i da je postojala velika potreba za kvalitetnom reakcijom na neuspjeh.

"Počeli smo solidno, ali je nastavak prvog poluvremena mogao da nas odvede u rezultat koji bi bio jako veliki udarac za nas. Dozvolili smo protivniku da se rastrči, pogodi teške šuteve i u tim momentima je izgledalo kao da igramo nastavak utakmice protiv Cibone".


"Ipak, postojao je i period prije te utakmice, koji je jako dugo trajao. Sve dobro što smo uradili do tog dana, stavljeno je u drugi plan našim porazom u polufinalu. A, to ipak ne može i ne smije biti zaboravljeno za dan ili dva".


Radonjić je konstatovao i da su trojke poslije 2/32 u prethodnoj utakmici, bile prednost crveno-bijelih.

"Pogodili smo te šuteve na kraju i dokazali da smo psihološki jaki i spremni za ono što nas očekuje do kraja sezone. Hvala i navijačima".

(Mladen Šolak, MONDO, foto: Tanjug/Sava Radovanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC