• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katić i Simonović: Ima još da se igra...

U meču bez velikog rezultatskog, ali sa svakim drugim značajem, Zvezda pokazala da je manje od Partizana ranjena eliminacijom sa F4 ABA lige.

Tim Dejana Radonjića ostvario je treći ovosezonski trijumf nad najljućim rivalom i koliko-toliko ublažio bol zbog neuspjeha protiv Cibone.

"Boljelo je i boljeće, ali moramo dalje", konstatovao je šef struke Crvene zvezde Telekom na konferenciji za novinare, a u sličnom tonu su govorili i njegovi igrači.

"Takav je sport. Nema previše vremena za žaljenje. Da li gubite ili dobijete, morate da idete dalje. Nismo mnogo ni padali. To je jedna utakmica u kojoj smo loše odigrali. Nastavićemo da treniramo dobro i uradimo sve kako je i trebalo do kraja sezone", rekao je Raško Katić poslije trijumfa nad Partizanom (75:72).

Centar crveno-bijelih završio je utakmicu sa dva ubačena poena i isto toliko skokova.

"Teška je bila situacija i za jedne i za druge. Mislim da je zasluženo završeno u našu korist i mislim da je ovo samo početak tih duela Partizana i Zvezde...", dodao je on i podvukao:

"Ne možemo da vratimo vrijeme, ali možemo da treniramo i radimo jače da bismo napravili uspjeh u našoj ligi".

Kapiten Marko Simonović ubacio je 10 poena i dvije jako značajne trojke u posljednjoj četvrtini. Dok je vodio ekipu iz svlačionice da još jednom pozdravi navijače, kratko je zastao da razgovara sa novinarima.

"Vidjeli ste da smo odigrali utakmicu sa dosta nervoze. Znali smo da će biti tako i za nas i za njih poslije neočekivanog ispadanja u polufinalu ABA lige. Bilo je samo pitanje ko će prije da se digne. Mi smo bili malo nervozniji u prvom, oni u drugom poluvremenu i idemo dalje. Ima još dosta da se igra".

Svoj učinak nije htio da ističe.

"Pogodio sam, ništa više. Večeras ja, sutra će neko drugi. Najbitnije je da tim pobijedi".

Prema njegovoj ocjeni, crveno-bijeli su u srijedu uveče počeli da vraćaju samopouzdanje poslije lošeg nastupa protiv Cibone. "To je znak karaktera", objasnio je.

"Izgubili smo samopouzdanje i u šutu zbog slabih procenata protiv Cibone, ali prave ekipe i velike ekipe tada treba da pokažu karakter i da se podignu. I oni su prava ekipa i oni su pokazali da imaju karakter i da hoće da dobiju utakmicu. Čestitam im na tome. Bilo je fer, korektno i pored malo nervoze", podvukao je Simonović.

Crvena zvezda Telekom odigraće naredni meč takođe u "Pioniru", gdje će dočekati Crnokosu iz Kosjerića.

(Mladen Šolak, MONDO, foto: Tanjug/Sava Radovanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC