• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Glava nas vodi do titule ili...

Iako sa povredom prepone, zadobijenom tokom utakmice, sjajni bek Partizana stegao je zube i završnicu derbija dočekao na parketu.

Saša Pavlović je u trećem ovosezonskom porazu Partizana od Crvene zvezde Telekom bio najbolji i najefikasniji igrač svog tima, sa 20 poena, uz četiri asistencije.

Ipak, veći dio štete protivniku nanio je u prvom poluvremenu (14 poena), dok su ga u drugom značajno usporili povreda i lične greške.

Po izlasku iz svlačionice, a prije razgovora sa novinarima, zastao je pred trenerom Duškom Vujošević i članovima stručnog štaba, da bi im rekao kako se osjeća.

Vidno hramljući, stao je pred kamere i diktafone.

"Težak poraz. Dobro smo počeli, super odigrali prvo poluvrijeme i ne znam iz kojeg razloga smo u trećoj i četvrtoj četvrtini dozvolili da stignu toliku prednost. Mislim da je trebalo da nastavimo istim tempom i da ne bi bilo problema. Svaka čast Zvezdi, borili su se do samog kraja i pobijedili na kraju", izjavio je Pavlović.

O povredi nije htio da govori.

"Malo sam istegao mišić, ali nije ništa. Nadam se da nije ništa",
objasnio je.

Na konstataciju da igra u sve boljoj formi odgovorio je sa dozom gorčine u glasu.

"Bio bih najsrećniji da dobijamo, a da igram katastrofalno. Šteta što nije tako. Moramo da dignemo glave. Sezona je duga i trebalo bi da ostvarimo cilj ako vjerujem u sebe. Pokazali smo da imamo kvalitet, da možemo da igramo sa svima".

Poput utakmice protiv Cedevite, crno-bijeli su ispustili dvocifrenu prednost i dozvolili rivalu da se vrati u meč, pa i pobijedi.

"Moramo da sagledamo taj problem i otkrijemo zašto nam vođstvo naglo pada svaku utakmicu. Imamo motiva da radimo. Ostala nam je jedna titula koju možemo da osvojimo i naravno da idemo na nju. Mlada smo ekipa, imamo dosta problema, i većih nego što su ova posljednja dva poraza, što se tiče povreda i svega".

Po mišljenju bivšeg NBA igrača i učesnika finala najjače lige na svijetu, crno-bijeli moraju da pod hitno vrate samopouzdanje i ponovo pobjeđuju.

"Jedini način da se uzme titula je da dignemo glave. Ako klonemo duhom možemo samo sve gore i gore da igramo", podvukao je Pavlović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC