• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA gorostas: Neću igrati za Crnu Goru!

Nikome nije bilo jasno zbog čega centar Orlanda Nikola Vučević je gledao nastupe Crne Gore sa klupe, tokom Evrobasketa u Sloveniji.

Jedan od najboljih NBA centara, košarkaš Orlando Medžika, Nikola Vučević, poručio je crnogorskoj javnosti da ove sezone, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine, neće nositi dres "sokolova".

Razlog? Isti onaj zbog kojeg je presjedio na klupi Evrobasket u Sloveniji prošlog ljeta - loš odnos sa selektorom Lukom Pavićevićem.

On je u intervjuu "Televiziji Vijesti" rekao da je obavijestio direktora reprezentacije Danila Mitrovića da u kvalifikacijama neće igrati za reprezentaciju.

"Razlog je tretman koji sam imao prošle godine tokom priprema i na šampionatu u Sloveniji. Radi se o lošem odnosu koji sam imao sa selektorom Pavićevićem",
rekao je.

Crnogorsku reprezentaciju narednog ljeta očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje bi naredne godine trebalo da bude odigrano u Ukrajini, ali je pod znakom pitanja zbog situacije u toj zemlji. Nije nemoguće da Evrobasket na kraju "završi" u Srbiji.

FIBA je Srbiji ponudila da preuzme organizaciju od Ukrajine, na šta je srpska Kuća košarke rekla "da je zainteresovana".

Rivali Crne Gore u Grupi B kvalifikacija su Bugarska, Izrael i Holandija.

(MONDO, foto: YouTube printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC