• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako volite "orlove", dođite u Arenu!

Mečevi "Trofeja Beograda" su najbolja prilika da ljubitelji košarke vide reprezentaciju na delu i pruže joj podršku pred FIBA Svetski kup u Španiji.

 Ako volite "orlove", dođite u Arenu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije, ne računajući povrede, dobro "gura" kroz pripreme za šampionat sveta.

Na dosadašnjih šest zvaničnih provera ostvarene su četiri pobede, ekipa igra borbeno, požrtvovano i nesebično, što daje nadu da "orlovi" u prilično ujednačenoj konkurenciji na takmičenju u Španiji mogu osvetlati obraz.

Centralni događaj pripremnog perioda u našoj zemlji je svakako "Ačibadem Trofej Beograda", koji se u subotu i nedelju održava u Kombank areni.

Selekcija pod vođstvom Aleksandra Đorđevića i nakon toga će odigrati dve utakmice na domaćem parketu (protiv Novog Zelanda - jednu u Vršcu, jednu u Pioniru), ali dueli sa Argentinom i zatim Turskom ili Portorikom, obećavaju kvalitetniju košarku i veće uživanje publike.

"Orlovi" zbog povrede Teodosića i nedovoljne oporavljenosti Krstića neće biti kompletni, ali momci koji su prošlog vikenda osvojili turnir u Pou zaslužuju da ih dočeka aplauz bar desetak hiljada navijača.

Kao i nedavne pobede nad Francuskom i Hrvatskom, pozitivan prijem publike dao bi im dodatni pozitivan impuls i pojačao veru da ovo što rade ima smisla. Jer, u dresu reprezentacije se igra prvenstveno za grb, narod i slavu.

Ne zaboravimo da u aktuelnom sastavu ima mnogo igrača iz domaćih klubova, ili onih koji su tek potpisali ugovore za odlazak u inostranstvo, a nemaju puno iskustva u dresu reprezentacije.

Kako ih podržimo sada, tako ćemo ih zadužiti da uzvrate u Španiji kroz dve nedelje!

Cena ulaznica je simbolična - 200, odnosno 300 dinara za celovečernji program, zavisno od toga da li ćete sedeti u gornjem ili donjem nivou Arene.

Turska i Portoriko igraju od 18, a Srbija i Argentina od 20.30 časova.

"Dve utakmice u Beogradu dolaze u dobrom trenutku, u odnosu na rad koji nam još predstoji. Želeli smo da igramo sa što jačim protivnicima, jer samo tako možemo spremni da odemo na Svetsko prvenstvo", rekao je Saša Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC