• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Nismo ni leteli, ali da se spustimo

Autor mondo.rs

Selektor "orlova" zadovoljan što je ekipa pronašla način da pobedi u meču sa atipičnim protivnikom kakav je Novi Zeland.

Skloni smo potcenjivanju Novog Zelanda u većini sportova, posebno u "našem" tradicionalnom sportu - košarci, ali su učenici srpskog trenera Nenada Vučinića u četvrtak u Vršcu zaslužili poštovanje i reprezentacije Srbije i publike.

"Orlovi" su pobedili rezultatom 83:79, ali lako je moglo da bude i drugačije.

Ipak, konačno kompletna Srbija, sa Teodosićem i Krstićem, nastavila je seriju pozitivnih rezultata u pripremnom periodu.

"U ovom trenutku, ovo je najveća pobeda za mene. Imali smo dobru proveru, da se pomalo spustimo na zemlju posle aplauza na 'Trofeju Beograda', mada mislim da nismo ni leteli. Na našu igru je uticala dobra igra Novog Zelanda, koji je uvek bio nezgodan za nas. Čak i u vreme kada smo redovno osvajali medalje, znali smo da izgubimo od njih. Dobro je da smo sada našli način da pobedimo", izjavio je selektor Aleksandar Đorđević.

Iste ekipe sastaće se i u nedelju od 15.30 časova u Pioniru, na oproštaju "orlova" od domaće publike, pred put za Španiju, na FIBA Svetski kup.

Biće to prilika da se vidi šta su naši igrači naučili iz vršačkog duela.

"Poštujem način igre koji gaji Novi Zeland. Svako zna svoju ulogu. Pokazali su kako treba igrati timski, sa mnogo pomaganja, brzih dodavanja. Do sada nismo igrali sa tako atipičnim ekipama, koje imaju niske igrače, ali srčano ulaze u duele. Nisu ustuknuli ni jednog trenutka", dodao je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC