• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Stižu Dženkins i Vilijams

Autor mondo.rs

Ekspedicija crveno-belih na Zlatiboru uskoro će biti jača za dvojicu američkih bekova. Četvorica i dalje sa reprezentacijama.

 ZVEZDA: Stižu Dženkins i Vilijams Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom polako kompletira svoje redove u sklopu priprema za predstojeću sezonu.

Petak je dan kada se iz SAD vraća Čarls Dženkins, koji će brzo "produžiti" na Zlatibor i priključiti se ekipi, dok bi u subotu na aerodrom "Nikola Tesla" trebalo da sleti Markus Vilijams, najzvučnije pojačanje ovog leta.

NIŠTA OD RADENOVIĆA?

Radonjić je prilikom okupljanja ekipe izrazio želju da zadrži iskusnog krilnog centra, kome je u junu istekao ugovor. Dogovor, ,međutim, nije postignut i kako stoje stvari, od nastavka saradnje sa Ivanom Radenovićem neće biti ništa. Naravno, mogućnost preokreta nije isključena sve dok on ne pronađe novi klub, ili Zvezda ne angažuje drugog igrača na toj poziciji.

 S obzirom na to da crveno-beli ostaju na Zlatiboru do 29. avgusta, po povratku u Beograd sačekaće ih nemački centar Maik Cirbes, koji dva dana ranije završava kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2015.

Kada će Dejan Radonjić moći da računa na novog kapitena Luku Mitrovića, Nikolu Kalinića i Slovenca Jaku Blažiča, zavisi od njihovog (ne)odlaska na FIBA Svetski kup u Španiji.

Trenutno je na pripremama 11 igrača: Marjanović, Lazić, Dangubić, Rebić, Tejić, Gudurić, Čvorović i Kaplanović, kojima su radi kvalitetnijeg treninga pridodati Đukanović i Dobrić iz FMP Železnika, kao i centar Đorđe Majstorović, koji je "slobodan agent".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC