• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijams: Veoma sam uzbuđen!

Autor mondo.rs

Simpatični Amerikanac u nedelju pre podne je prošao lekarske preglede i tokom dana će se priključiti novim saigračima na Zlatiboru.

Markus Vilijams po imenu i "minulom radu" sigurno spada u red najznačajnijih stranih košarkaša svih vremena u nekom srpskom klubu.

Plejmejker koga krasi sjajan šut sa distance, u nedelju će se konačno staviti na raspolaganje treneru Crvene zvezde Telekom Dejanu Radonjiću, pošto je prošao lekarske preglede u dvorani "Basket lend" na Čukaričkoj padini i kratko porazgovarao sa predstavnicima medija.

"Prijatno mi je u Beogradu. U avionu kojim sam doputovao sreo sam mnogo Zvezdinih navijača i veoma sam uzbuđen na početku nove epizode u mojoj karijeri", rekao je Vilijams.

"Dolazim u jak tim, koji igra pred izvanrednom publikom, jednom od najboljih pred kojom sam ikada igrao. Tu utakmicu u Areni sam odigrao odlično i potrudiću se da takve partije ponovim i u predstojećoj sezoni. Radujem se zbog prilike da pokažem svoj talenat".

Markus Vilijams ima 28 godina i visok je 191 centimetar.

Izbliza je ostavio utisak simpatične, pozitivne osobe, mada se čini da je došao sa viškom kilograma i da ga narednih dana na Zlatiboru i kasnije, po povratku u Beograd, očekuje žestok rad na sticanju kondicije.

Ipak, kilaža i pauza nisu ostavili traga na njegovom šuterskom umeću.

Nekadašnji član Lokomotive Kubanj, Unikahe i nekoliko NBA timova, izašao je na parket "Basket lenda" u patikama sa motivom američke zastave i dok su ga fotografisali i snimali, bukvalno nije znao za promašaj!

Navijači Zvezde mogu samo da se nadaju da će tako biti i od oktobra, kada krenu utakmice regionalnog takmičenja, a onda i Evrolige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC