• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Rajli digao ruke od Majamija

Treneru Majami Hita u narednih nekoliko nedelja biće važnije skautiranje talenata sa univerziteta nego utakmice svog tima!

 NBA: Rajli digao ruke od Majamija Izvor: MONDO

Predsednik i prvi trener Majami Hita, trofejni stručnjak Pet Rajli, izjavio je da će u narednom periodu možda propustiti "jednu ili dve" utakmice svog tima, kako bi uživo posmatrao neke od zanimljivih prospekata za predstojeći draft.

Majami posle gotovo tri četvrtine regularnog dela sezone ima skor 11-47, najlošiji u ligi, što znači da će na izvlačenju startnih pozicija za draft imati velike šanse da dobije pravo prvog izbora.

"Leteću iz Majamija i nazad dosta često, jer moram to da uradim. Ovo je važna godina za ekipu. Mnogo dobrih momaka sa univerziteta gledao sam na TV snimcima, sada hoću da ih vidim uživo jednom ili dva puta. Ako budem mogao to da uradim, a da istovremeno ne propustim mečeve Majamija, utoliko bolje", izjavio je Rajli, ne otkrivši ko bi u slučaju njegovog odsustva predvodio ekipu.

Hit su poraženi u 29 od poslednja 32 meča, a nije im pomogla ni trampa u okviru koje su iz Finiksa doveli Šona Meriona i Markusa Benksa u zamenu za Šakila O'Nila.

U noći između srede i četvrtka izgubili su kod kuće od Toronto Reptorsa (108:83), kojima je nedostajao najbolji igrač Kris Boš, što je Rajlija navelo da javno postavi pitanje da li je pojedinim igračima uopšte stalo da pobede.

"Moraću da odstranim igrače koje baš briga za rezultat. Moraću da ih sklonim sa terena na klupu i umesto njih pošaljem gomilu klinaca. Neće biti nikakve štete, jer ionako igraju kao da je sezona već završena".

Stručnjaci predviđaju da će prvi "pik" na draftu 2008. biti krilo Kanzasa Majkl Bizli, bez obzira na to koji tim dobije pravo da bira prvi.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC