• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović: Da "izginemo", pa šta bude

Autor mondo.rs

Mladi bek polako se nameće kao jedan od ključnih igrača reprezentacije Srbije. "Najlakše je reći - medalja..."

 Bogdanović: Da "izginemo", pa šta bude Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Bogdan Bogdanović, kao potencijalna zvezda evropske košarke, od početka priprema je važio za "sigurnog" putnika u Španiju.

Jedno vreme na terenu je delovao rezervisano i pomalo nesnađeno, ali se čini da je na mečevima protiv Novog Zelanda dosta toga došlo na svoje mesto i da će Bogdan na FIBA Svetskom kupu biti blizu svojih najboljih izdanja u dresu Partizana.

On je u razgovoru za dnevni list "Sport" naglasio da razume izjavu selektora Đorđevića da "ne treba previše da očekuje od sebe" i priznaje da nije lako prebaciti se sa klupskog na reprezentativni kolosek.

"Selektor je hteo da skine pritisak sa mene, tražeći da igram opuštenije. Kada igraš za reprezentaciju shvatiš da nije nimalo lako maksimalno se pripremiti - od igre, uloge, do tela".

Bogdanović kaže da nekoliko dana pre početka takmičenja može da kaže samo ono "dosadno", da će Srbija ići "od utakmice do utakmice" i da je nemoguće postaviti konkretan cilj.

"Bitno je da napravimo nešto za pohvalu. Ako tamo 'izginemo', niko nam ništa neće zameriti, bez obzira na rezultat. Poštujem želju navijača da osvojimo medalju, ali mi, igrači, moramo da budemo odgovorni, kako na terenu, tako i prilikom davanja izjava. Najlakše je reći - medalja. To ništa ne košta. Tek kada se nađeš na parketu, shvatiš koliko je to daleko i koliko ti ponekad malo zafali za sreću".

Novi bek Fenerbahčea zadovoljan je što se na startu šampionata sveta sastajemo sa Egiptom, kao najslabijim rivalom u grupi, jer "prva utakmica daje smer u kome ćeš dalje na takmičenju".

"Nas uglavnom svrstavaju na četvrto mesto, iza Španije, Francuske i Brazila. Grupa svakako nije laka, ali ne bih voleo da budemo četvrti", rekao je Bogdanović za "Sport".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC