• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bunić: Možemo pobijediti Partizan

Autor mondo.ba

Centar Igokee Duško Bunić optimista pred duel sa Partizanom. "Na domaćem parketu možemo pobijediti sve ekipe u ABA ligi", istakao je Bunić. Meč Igokea igra se u nedjelju od 19 časova.

Aleksandrovčani će ovog vikenda ugostiti beogradski Partizan u okviru šestog kola ABA lige, a ovaj duel pomjeren je sa subote na nedjelju u 19 časova zbog gostovanja Partizana u Izraelu u okviru Evrokupa.

U taboru Igokee uprkos lošem startu sezone uvjereni su da mogu da pariraju Partizanu.

Grobari spremaju doček

Navijači Partizana bi u nedjelju u Gradišci, na ulazu u RS, trebalo da upriliče doček za svoje ljubimce. Nakon dočeka, oni će se zajedno sa crno-bijelima uputiti prema dvorani u Laktašima gdje će bodriri ekipu Partizana.

"Mi smo u gostima zaista imali dva velika peha. U susretu sa Slonkom smo primili koš u posljednjoj sekundi, a protiv Cedevite smo izgubili u polsjednjoj minut iako smo gotovo cijeli meč bili u vođstvu. Jedinu pobjedu na domaćem terenu smo ostvarili protiv Krke kojoj je to bio jedini poraz. Svjesni smo da je Partizan u teškoj situaciji i da će u Laktaše doći da pokuša da osvajanjem bodova popravi utisak, ali mi igramo na domaćem parketu i moramo ići na pobjedu. Smatram da u ovoj ligi na domaćem terenu možemo pobijediti sve ekipe i sa takvim stavom moramo ući i u duel protiv Partizana", rekao je Bunić, prenosi "Euroblic".

Igokea je na začelju tabele regionalne lige, ali Bunić je istakao da to ne oslikava pravo stanje stvari i kvalitet Igokee.

"Mi smo dosta podmladili tim, međutim, neki porazi su nezasluženi. Igrali smo pojedine utakmice dosta dobro, ali ja sam uvjren da ćemo mečeve koji dolaze igrati još bolje. Zaista dobro radimo, kvalitetno treniramo i to se mora isplatiti", rekao je Bunić.

Podrška Vladi Jovanoviću

"Neke utakmcie smo nesrećno izgubili. S druge strane trener Vlada jovanović zbog privatnih problema nije sa ekipom i vjerujemo d aće se on nakon utakmcie sa Partizanom vratiti. On ima našu punu podršku i na privatnom i na profesionalnom nivou", kaže predsjednik Igokee Boris Spasojević.

 Predsjednik Igokee Boris Spasojević rekao je da je klub iz Aleksandrovca bez oklijevanja prihvatio prijedlog da se utakmica igra dan kasnije.

"Znamo da je Partizan bio u određenim problemima, sada su gostovali u Izraelu i zasiata imaju zgusnut raspored. To je naš bratski klub i nemamo ništa protiv da se utakmica prolongira ako će to njima biti od pomoći. Izaći ćemo im u susret, ali to ne znači da ćemo im pomoći na terenu", rekao je Spasojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC