• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Latinčić: Velika pobjeda, Dule: Džaba lijep doček

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Pomoćni trener Igokee Milutin Latinčić prezadovoljan je pobjedom nad velikim Partizanom. "Ovi igrači su dokazali da vrijede, istakao je Latinčić. Vujošević: "Evrokup nije opravdanje za poraz".

"Igosi" su protiv crno-bijelih u Laktašima upisali drugu pobjedu u ABA ligi i odmakli se od dna tabele.

Poslije utakmice, pomoćnik Vlade Jovanovića, koji već duže vrijeme zbog privatnih problema ne vodi ekipu iz Aleksandrovca, najprije je čestitao svom timu na velikom trijumfu.

"Čestitam momcima na htijenju i zalaganju, ovo je bio praznik za sve nas, ovo je pobjeda sistema koji je postavio trener Vlade Jovanović. Svaka čast momcima na kolektivnoj igri koja je dala rezultat i dovela do velike pobjede. Ovi igrači su dokazali da vrijede! Kad trčiš sa šampionima možeš postati šampion, a i mi to hoćemo", izjavio je Latinčić poslije susreta.

Košarkaš Igokee Nikola Dragović, kojem je jedna uhvaćena lopta nedostajala za dabl-dabl učinak (12 poena, 9 skokova) je apostrofirao debitanta Petra Torlaka kao junaka pobjede.

"Teška utakmica…Mislim da smo konačno uspjeli da odigramo kako znamo, sa mnogo energije, sačuvali smo prednost, a odlično je odigrao debitant Petar Torlak, koji nas je povezao i donio potrebnu svježinu", izjavio je Dragović.

S druge strane u taboru Beograđana razumljivo drugačije raspoloženje.

Trener crno-bijelih Duško Vujošević istakao je da njegov tim nije opravdao igrom sjajan doček koji su im priredili "Grobari" u Laktašima.

"Igrom nismo opravdali doček koji su nam napravili navijači, čestitam Igokei na pobjedi. Olako smo pravili ‘brejkove’, a lako smo ih i gubili. Oni su ulazili tada u serije, bolje su prepoznavali trenutke kad se ‘lomi utakmica’ i pogodili su kad je bilo bitno. Ja im još jednom čestitam na pobjedi, a eventualni umor od Evrokupa nama ne može biti opravdanje", naglasio je Vujošević.

Centar crno-bijelih Đorđe Gagić sa 13 pogodaka je bio među boljima u Laktašima, ali naravno nije bio zadovoljan.

"Nismo trebali da dozvolimo da igramo ovako, mogli smo i morali mnogo bolje. Ne smijemo dozvoliti da jedan meč igramo sa ovom energijom, a druge sa drugačijom".

Igokea u sljedećem kolu gostuje Metalcu, dok će crno-bijeli biti domaćini skopskom MZT-u.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC