• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman vređao i igrače Zvezde!

Autor mondo.rs

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je kako se ponašao trener Galatasaraja u dvorani Abdi Ipekči i tokom utakmice.

 Ataman vređao i igrače Zvezde! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ergin Ataman od subote je, odlukom vlade, nepoželjna osoba u Srbiji. To je zaslužio nazvavši navijače Zvezde "teroristima", u momentima u kojima je jedan od njih izgubio život posle napada pristalica njegovog tima.

Skandalozna izjava i njegov nastup na konferenciji izazvali su očekivane i neophodne osude. Predsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao je u subotu, na Malom Kalemegdanu, kako se turski trener ponašao na terenu.

"Provocirao je i igrače i navijače Zvezde. Konkretno, Luku Mitrovića. Provocirao je posle utakmice i ono malo navijača koji su bili u dvorani. Ako je to normalno ponašanje trenera, stvarno ne znam... Potpuno podržavam odluku Vlade Srbije o njemu", rekao je Čović.

On je objasnio da je izjava turskog trenera bila "priprema" za promenu policijskog saopštenja posle utakmice i "spinovanje" u medijima.

"Neodgovorna izjava Atamana je bila priprema za ono što je trebalo da urade mediji, a oni su počeli da spinuju i da predstavljaju kako je mladić poginuo u međusobnom sukobu srpskih navijača. Pre toga je izveštaj bio drugačiji i to naš konzul jako dobro zna".

Optužio ga je i da je manipulator.

"Očekujemo da Evroliga uradi svoj posao kako treba. Ovo što je Ataman izjavio i što pokušava da ublaži izvinjenjem samo govori da je on manipulator. To i Turci znaju. On tako pokušava da ubira poene u Turskoj. Navodno nije znao da je neko poginuo, a odmah je znao da je došlo 300 terorista da napadnu njegov narod usred Istanbula...", uzdahnuo je Čović.

Turski trener tražio je od Evrolige i kazne za Beograđane posle utakmice...

"Neće vala Ataman isterivati Zvezdu. Ako neko mora da bude izbačen to je on. Svojim izjavama je direktno prizivao haos. Potpuno su neprijateljske. Naziva ljude teroristitima. Pa, da li su Erceg i Micov teroristi? I oni su iste nacionalnosti. Mogao sam da razumem posle utakmice, ali da kaže da zna da je bilo 300 terorista, ali da ne zna da se dogodila velika nesreća... A, sad odjednom zna?! Hvala mu na saučešću".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC