• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević o žrebu: Samo neka bude mir

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije više od svega želi da utakmice Nemačke, Turske i Srbije u Berlinu proteknu uz maksimalan red i bezbednost. Na sastav "grupe smrti" nije trošio reči.

 Đorđević o žrebu: Samo neka bude mir Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kao i ove godine na FIBA Svetskom kupu, reprezentacija Srbije igraće na Eurobasketu 2015 u Grupi B protiv selekcije Španije već u prvoj fazi. Već prvog dana.

Osim "orlova" i "furije", u Berlinu će se takmičiti i selekcije Nemačke, Italije i Islanda.

Selektor naše reprezentacije, vicešampiona sveta, istakao je u komentaru žreba održanog u Diznilendu da su neke stvari važnije od sporta. Naravno, aludirao je na potencijalne susrete navijača Srbije i Turske.

"Prva želja mi je da takmičenje u grupi u Berlinu protekne u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. U grupi gde su domaćin Nemačka, Turska, Srbija, rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati ove reprezentacije. Na organizatoru, ali i svim učesnicima grupe je velika odgovornost da sve protekne u najboljem redu i da se smire strasti, imajući u vidu nedavna tragična dešavanja iz Istanbula".

O sastavu Grupe B dovoljno je rekao njegov osmeh koji je "razvukao" kada je opet video Španiju u istoj grupi sa svojim timom.

"Što se sastava grupe tiče, ona je ponovo najteža, kao i grupa u kojoj smo počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ne treba trošiti reči o kvalitetu reprezentacija kakve su Španija i Turska, domaćin Nemačka će sigurno imati velike ambicije, a po mom mišljenju, reprezentacija Italije je jedan od kandidata za osvajanje medalje".

Eurobasket 2015 biće odigran od 5. do 20. septembra 2015. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC