• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati, imate li JOŠ nekoga?

Autor mondo.rs

Među kandidatima za novog selektora Hrvatske su praktično svi renomirani, aktivni treneri te zemlje.

 Hrvati, imate li JOŠ nekoga? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Hrvatske predvođena Jasminom Repešom letos je na Mundobasketu u Španiji zauzela 10. mesto, a upravni odbor nacionalnog saveza ocenio je taj rezultat neuspešnim.

Međutim, nije isključeno da šef stručnog štaba Cedevite dobije novu priliku, da vodi "vatrene" na predstojećem Eurobasketu, čiji će biti koorganizatori.

"Ne možemo reći da je 10. mesto na SP uspeh, kao što niko ne može da ospori da je Repeša napravio uspeh prošle godine na Eurobasketu (kada se Hrvatska plasirala u polufinale)", rekao je predsednik HKS Danko Radić.

Upitan ko će sesti na klupu reprezentacije, Radić je odgovorio nabrajanjem praktično svih trenera koji nešto znače u hrvatskoj košarci.

"Tačna su imena koja se u medijima pominju kao kandidati za selektora. To su (Neven) Spahija, (Velimir) Perasović, (Aleksandar) Petrović, (Dražen) Anzulović, ali i Repeša".

Spahija je ove sezone asistent u stručnom štabu Atlanta Hoksa, Perasović vodi Valensiju, Petrović je predsednik Cibone, dok je Anzulović bez angažmana.

U "moru" spekulacija u hrvatskoj štampi pomenuto je i ime Grka Dimitrisa Itudisa, trenera moskovskog CSKA i nekadašnjeg pomoćnika Željka Obradovića u Panatinaikosu. Itudis je u Zagrebu svojevremeno diplomirao na fakultetu za fizičku kulturu i otuda zna srpskohrvatski jezik.

Hrvatska će od 5. septembra u Zagrebu biti domaćin C grupe EP, a igraće još Grčka, Slovenija, Makedonija, Gruzija i Holandija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC