• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galata: Avion spreman, čekamo ''da'' iz Beograda

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Član Upravnog odbora Galatasaraja zadužen za košarku Mehmet Kan Topsakal je izjavio da cijelo rukovodstvo istanbulskog sportskog kluba želi da ide u Beograd i prisustvuje predstojećoj utakmici sa Crvenom zvezdom.

Galatasaraj i Crvena zvezda su igrali i u prvoj fazi Evrolige i tada je pred početak utakmice u Istanbulu u incidentima život izgubio beogradski navijač Marko Ivković, što je podiglo tenzije između dvije strane.

Dva kluba će u petak 16. januara igrati utakmicu nove faze Evrolige, a Topsakal je o aktuelnoj situaciji kazao da su uprave klubova poduzele brojne mjere kako bi meč bio odigran bez problema.

Komentirišući navode da je treneru Galatasaraja Erginu Atamanu zabranjen ulazak u Srbiju, Topsakal je rekao da do sada nisu dobili nikakvu zvaničnu informaciju o tome.

"Naš Konzulat u Beogradu vodi neke razgovore. Ministarstva spoljnih poslova dvije zemlje takođe komuniciraju. Za sada nema ništa zvanično o tome", izjavio je Topsakal.

Ističući da Upravni odbor Galatasaraja želi održati jedan sastanak o temi narednog susreta sa čelnicima Crvene zvezde, Topsakal je kazao da bi taj sastanak mogao biti održan i u utorak jer za sada nisu dobili nikakve zvanične informacije iz Beograda.

"Naš cilj je da se utakmica odigra u Beogradu. Rezervisali smo i avion. Želimo da predsjednik i svi članovi Uprave putuju u Beograd i prisustvuju utakmici. Naravno, za to je veoma važan odgovor koji čekamo iz Beograda. Crvenoj zvezdi smo poslali službeni zahtjev i čekamo odgovor. Ukoliko odgovor bude pozitivan, idemo na jednodnevni put", rekao je Topsakal.

Naglasivši da je u svemu tome najvažnije pitanje bezbjednosti, Topsakal je dodao da očekuju informacije od srpskih zvaničnika, ali i da su razgovarali sa turskom policijom, koja je odobrila da grupa od sedam policajaca u Beograd ide u svojstvu zaštitara Uprave Galatasaraja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC