• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Favorit je Partizan, ali nema predaje

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić smatra da su crno-bijeli ne samo favoriti za pobjedu u subotnjem meču 19. kola ABA lige, već i za osvajanje šampionske titule.

"Igosi" su dobili izvanrednog šutera Brejdija Hejslipa i u subotu ih očekuje teško gostovanje u Beogradu protiv Partizana.

Crno-bijeli su u posljednje vrijeme u sjajnoj formi, vezali su pet pobjeda zaredom i praktično osigurali plasman u plej-of regionalnog takmičenja.

Prema riječima trenera šampiona Bosne i Hercegovine favoriti su za pobjedu, ali i za osvajanje šampionskog prstena. Osim toga, tim iz Aleksandrovca će u Beogradu biti oslabljen neigranjem povrijeđenog Đorđa Drenovca, a nastup Nikole Dragovića je takođe pod upitnikom.

"Dragović i Drenovac imaju problema sa istegnućem prepona, Drenovac sigurno neće biti na parketu dok će Dragović putovati sa nama, međutim, do samog početka utakmice nismo sigurni da li će nastupiti. Što se tiče samog Partizana, nema tu mnogo šta da se novo otkrije. U posljednje vrijeme igraju u odličnoj formi. Za njih je karakteristično da im je svaka utakmica izuzetno bitna. Poziciju četiri u ABA ligi mislim da su praktično osigurali pobjedom protiv Union Olimpije, ali ukazuje im se mogućnost da se pomjere za jedno ili čak dva mjesta gore do početka plej-ofa i sigurno neće ništa prepuštati slučaju ni protiv nas", rekao je Lukajić, a prenio sajt ABA lige.

Šef struke Aleksandrovčana je izuzetno pohvalno govorio o Beograđnima.

"Partizan je napunio roster fenomenalno, i mislim da je trenutno jedan od glavnih favorita za osvajanje lige. Ima odlične igrače, Sašu Pavlovića koji ima NBA iskustvo, Milana Mačvana koji je dominantan na svojoj poziciji. Imaju mnogo talentovanih igrača tako da su apsolutni favoriti protiv nas. Nama jeste obaveza da odigramo požrtvovano da pokušamo pružiti svoj maksimum i do pokušamo podići nivo igre" .

S njegovom ocjenom složio se i Marko Čakarević, krilni igrač Aleksandrovčana.

​"Idemo u goste ekipi koja u posljednje vrijeme igra izuzetno kvalitetno i glavni je pretedent na osvajanje ABA lige. Mi idemo tamo u momentu koji za nas nije sjajan, nakon četiri vezana poraza. Pored svega toga nećemo se predati i tamo otići na neki izlet nego ćemo dati sve od sebe da odigramo što bolju utakmicu i prikažemo se u što boljem svijetlu. Moramo biti realni i reći da će biti jako teško da dođemo do trijumfa, stvarno bi za nas morao da se dogodi jedan sjajan dan ali na nama je da odigramo što bolje i da se ne predajemo do samog kraja", rekao je Čakarević.

Utakmica između Partizana i Igokee igra se u subotu s početkom u 21 čas u dvorani "Pionir".

Tim Duška Vujoševića, koji je najavio revanširanje "igosima" za poraz u Laktašima (83:77), zabilježio je 11 pobjeda uz sedam poraza ove sezone i nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli, dok je Igokea pretposljednja sa omjerom od pet trijumfa i 13 neuspjeha.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC