• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Energija! Hejslip: Nagrada za trud

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić i junak pobjede nad Olimpijom nisu krili oduševljenje prvom pobjedom poslije niza poraza Aleksandrovčana.

 Lukajić: Energija! Hejslip: Nagrada za trud Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Igokea je u subotu uveče u Laktašima savladala Olimpiju i tako olakšala Partizanu borbu za 4. poziciju na tabeli i plasman u plej-of.

Važnije od toga za Aleksandrovčane bilo je to što su pobjedom povratili samopouzdanje poljuljano serijom od šest vezanih poraza.

Trener Igokee Željko Lukajić rekao je da se večerašnja utakmica upravo razlikovala od prethodnih mečeva Igokee.

"Ovo je bila mnogo značajna pobjeda da vrati krv u lice. Večeras smo vidjeli nešto što nismo često viđali kod moje ekipe, a to je da je 40 minuta bilo energije. Svi igrači moraju znati da će igrati samo oni koji budu imali energiju. Iz te odbrane, iz te igre, iz te agresivnosti smo došli do pobjede“, rekao je Lukajić, koji je pored linije emotivno doživljavao bukvalni svaki trenutak utakmice i tako vjerovatno prenio i dio energije na svoje igrače.

"Vidi se da je igra Olimpije sjajna, da su utrenirani. Mi smo se stabilizivali sa ovom pobedom, ostali smo u ligi lakše dišemo. Međutim, mi moramo jos unaprijediti igru. Nadam se da je publika zadovoljna, pri tom mi je jako drago kada se pojavila grupa navijača Olimpije koji su probudili i naše navijale koji su nam pomogli da dođemo do trijumfa", dodao je Lukajić, prenosi zvanični sajt ABA lige.

Junak Igokee bio je Kanađanin Brejdi Hejslip koji je sa 32 poena vodio svoj tim do značajnog trijumfa.

"Cijeli tim je igrao boreno tokom svih četrdeset minuta utakmice. Meč je bio otvoren do samog kraja ali smo, za razliku prethodne utakmice bili mirni . Cijelu sedmicu smo radili naporno, spremali se za Olimpiju koja je izuzetno kvalitetan tim, ali mi smo odigrali dosta dobro, borili smo se i na kraju smo zasluženo slavili. Nagrađeni smo za sve ono sto smo uradili tokom prethodne sedmice", ocijenio je Hejslip.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC