• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Marić ne dolazi, Partizan nije kriv!

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom MIloš Ninković našalio se na temu transfera Aleksa Marića u taj klub, aludirajući na izjave trenera crno-belih Duška Vujoševića.

 ZVEZDA: Marić ne dolazi, Partizan nije kriv! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Čekamo odgovor Aleksa Marića do kraja dana", izjavio je predsednik KK Crvena zvezda Telekom Miloš Ninković u četvrtak uveče za navijački forum RedStarBelgrade.

 Ranije tokom četvrtka Aleks Marić je viđen kao ozbiljna opcija za Partizan, ali su crno-beli na svom sajtu saopštili da Marić ipak ne dolazi.

Da li je Marić zaista dobio ponudu Zvezde ili je ovo bila samo pošalica čelnika crveno-belih, pitali su se mnogi.

Ispostaviće se da se Ninković samo šalio. Najpre se oglasio Aleks Marić, posredstvom svog Twitter naloga, demantujući ove priče o Zvezdi, a onda i Ninković.

Na istom mestu, na navijačkom forumu. Sa neskrivenom željom da se našali sa izjavama trenera Partizana Duška Vujoševića, koji je odlazak Đorđa Gagića iz kluba povezao sa Zvezdom.

Ninković je upotrebio isti rečnik kao Vujošević i KK Partizan, koji su "opleli" po "izdajniku" Gagiću i potom objavili saopštenje o tome da Aleks Marić ne dolazi.

"Obаveštаvаmo jаvnost dа zvаnični rаzgovori između klubа i bivšeg igrаčа KK Pаrtizаn, Aleksаndrа Mаrićа, nisu dаli pozitivаn rezultаt i on neće nаstаviti svoju kаrijeru u KK Crvenа zvezdа Telekom.  Aleksu želimo sve nаjbolje u dаljoj profesionаlnoj kаrijeri.  Ističem dа Pаrtizаn nije kriv zа neuspešno okončаnje pregovorа u ovom konkretnom slučаju, аli znаmo ko stoji izа togа", rekao je Ninković za forum RedStarBelgrade.

Evo saopštenja KK Partizan od četvrtka o Aleksu Mariću:

"Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i našeg bivšeg igrača Aleksandra Marića nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u Partizanu. Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri".

Uočite razlike...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC