• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Vratićemo dug u Skoplju

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u nedjelju gostuju MZT-u u Skoplju u 22. kolu ABA lige s ciljem da se revanširaju Makedoncima za ubjedljiv poraz od 15 razlike u prvom dijelu sezone u Laktašima.

 IGOKEA: Vratićemo dug u Skoplju  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Prvak Makedonije je protutnjao kroz Laktaše (76:61), pa je četa Željka Lukajića, iako desetkovana povredama i virusom, pred put u Skoplje najavila da će uraditi sve da naplate dug domaćinu.

Optimizam se ponovo vratio među igose posebno nakon posljednjeg kola i pobjede na Union Olimpijom koja je prekinula negativnu seriju od čak šest mečeva bez trijumfa.

"Ta pobjeda protiv Olimpije nam je dala i vazduha i snage. Atmosfera je dobra ali raspoloženje narušava veliki broj izostanaka zbog treninga. Radili smo sa devet igrača, nismo uspjeli da napravimo neki koncept ili da uradimo neki situacioni trening kakav radimo pred svaku utakmicu. Ipak na ovu utakmicu putovaće deset igrača jer se Dražen Zlovarić priključio ekipi. U svakom slučaju idemo da vidimo koliko smo u stanju da ponovimo igru kao protiv Olimpije", rekao je Lukajić, a prenio zvanični sajt šampiona Bosne i Hercegovine.

Strateg Aleksandrovčana podsjetio je na prvu utakmicu sa makedonskim prvakom u Laktašima.

"U prvom dijelu MZT je odigrao jako dobro, s druge strane mi nismo pružili neku naročitu partiju i nadam se da ćemo uspjeti da se revanširamo u ovom meču. MZT nije ekipa kakva je bila u tom prvom dijelu. Značajno su se pojačali. Ono što mi moramo da uradimo je da napravimo drugi odnos prema igri. Moramo biti svjesni činjenice da su oni značajno pojačalli tim, stigli su i Predrag Samardžiski i Stefan Sinovec i to je sada jedan mnogo respektabilniji tim. U prednosti su i zbog domaće publike ali sam uvjeren da imamo snage da iznenadimo", zaključio je trener Igokee.

Svjestan težine utakmice i mladi košarkaš "igosa" Dušan Katnić.

"Sigurno je da idemo na jedno teško gostovanje, a MZT je odlična ekipa koja se značajno pojačala i koja igra dobro na domaćem parketu. Imaju identičan skor kao i mi. U prošlom kolu su doživjeli poraz, dok smo mi trijumfom protiv Olimpije sasvim sigurno vratili veliku dozu samopouzdanja i pokušaćemo da povežemo dvije pobjede. Imali smo zdravstvenih problema tokom sedmice, nekoliko igrača nije treniralo ali šta je tu je, mi idemo da pokušamo da dobijemo utakmicu, da pokažemo energiju i želju kao u prošloj utakmici i da dokažemo svima da taj trijumf protiv Olimpije nije slučajan", naglasio je bek tima iz Aleksandrovca.

Utakmica, koja je svojevrsni derbi začelja, igra se u nedjelju s početkom u 19 časova. MZT i Igokea se nalaze na 13. odnosno 12. mjestu na tabeli sa identičnim omjerom od po šest pobjeda i 15 poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC