• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"IGOSI": Važna pobjeda

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee Đorđe Milošević i Dušan Katnić složni u ocjeni da je trijumf nad MZT-om u Skoplju od velike važnosti za šampiona Bosne i Hercegovine iako nije doveo do promjene na tabeli ABA lige.

Igokea je vezala dvije pobjede...

Nakon slavlja protiv Union Olimpije u Laktašima, Aleksandrovčani su poslije fantastičnog preokreta pobijedili MZT u Skoplju 76:80 (31:20, 17:17, 7:24, 21:19) i revanširali se Makedoncima za domaći poraz od 15 razlike u prvom dijelu sezone.

Bek "igosa" Đorđe Milošević poslije utakmice 22. kola u Skoplju posebno je naglasio važnost pobjede jer je ekipa pokazala karakter nakon loše prve četvrtine u kojoj je primila čak 31 poen.

"Ovo je jako važna pobjeda za naš tim iako ništa posebno ne mijenja na tabeli već za podizanje raspoloženja pred Kup BiH koji nas očekuje sljedeće nedjelje. Ne bismo smjeli ovako počinjati mečeve, primati 31 koš u prvom periodu. To je nedopustivo. Zato smo u nastavku odigrali odličnu odbranu i zaustavili MZT na ukupno 40 poena u tri četvrtine što je bilo dovoljno za pobjedu", rekao je bek Aleksandrovčana, strijelac 10 pogodaka.

Njegov kolega Dušan Katnić, koji takođe igra na poziciji beka, složio se da je pobjeda u Skoplju itekako važna.

"Uistinu važna pobjeda, vezali smo dva trijumfa poslije serije od šest poraza. To što me raduje posebno je što smo nastavili da se borimo nakon vođstva domaćina. Sad se okrećemo našim ciljevima u Kupu i prvenstvu BiH, koja osigurava plasman u regionalno takmičenje naredne sezone", dodao je Katnić, koji je ostvario učinak od sedam poena i šest asistencija.

Igokea je 12. na tabeli sa omjerom od sedam pobjeda i 15 poraza, dok su Makedonci jedno mjesto ispod sa skorom od pobjedom manje i porazom više.

U narednom kolu, koje se igra 28. februara, Igokea će gostovati "fenjerašu" Levskom u Sofiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC