• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raport iz Niša: Ko uđe u halu, nema napolje! FOTO

Naš reporter je ispred Čaira gde prati okupljanje navijača Partizana i Crvene zvezde.

 Raport iz Niša: Ko uđe u halu, nema napolje! FOTO Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Sportski događaj dana u Srbiji počinje u 21 čas, ali je praktično počeo već posle žreba za Kup Radivoja Koraća kada je bilo više nego izvesno da će se u polufinalu sastati Crvena zvezda Telekom i Partizan NIS.

U Nišu se polako okupljaju navijači dva najpoznatija srpska kluba, prevashodno oni koji nisu na vreme kupili ulaznice za "Čair", pa proveravaju da li je nešto ostalo u ponudi na blagajni i stidljivo vrebaju pogled nekog od tapkaroša.

Ali, i to je ovog popodneva teško izvesti neprimećeno, jer su veoma jake snage policije prisutne na ulicama Niša od ranih popodnevnih časova.

"Prema informacijama koje smo dobili od pripadnika Žandarmerije, navijači će biti raspoređeni kao i prethodnih dana. Navijači Zvezde će biti na strani prekoputa klupa, navijači Partizana naspram njih, iza klupa. Tokom prethodna dva dana obe 'postave' na tribinama činile su skoro isključivo niške grupe", javio je reporter MONDA.

"Danas su za sve drastično povećane mere obezbeđenja. Ni akreditovani novinari koji uđu u halu ne mogu da je napuste i opet uđu, a kamoli navijači sa kartama da ulaze i izlaze kada žele. Niški odred Žandarmerije je svuda oko dvorane", javlja reporter MONDA sa ulica Niša.

"Već sada na svakom ulazu stoji po nekoliko desetina pripadnika Žandarmerije. Sve je mirno, a grupa navijača čeka kod blagajne najavljeni početak prodaje oko 100 karata. U ulicama oko dvorane takođe je mirno. Policija kontroliše, blokira i povremeno pušta saobraćaj u ulicama oko dvorane", javio je naš reporter oko 17 časova.

U centru Niša primetna je velika gužva. Trgovi i glavna šetališta su puni i skoro je nemoguće pronaći slobodan sto u kafićima. Meštani kažu da je to uobičajena slika za Niš vikendom, ali i da je tome dodatno doprineo završni turnir nacionalnog Kupa.

U prvom polufinalu od 18.30 sati sastaju se Mega Leks - Vršac, a od 21 sat Partizan - Crvena zvezda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC