• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finale Kupa, 17 časova, TV Arena sport!

Drugu godinu zaredom za "Žućkovu levicu" boriće se Crvena zvezda i Mega. Kakav ishod očekujete?

 Finale Kupa, 17 časova, TV Arena sport! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde i Mega Leksa sastaće se drugu godinu zaredom u finalu Kupa Radivoja Koraća!

Meč počinje u 17 časova uz direktan prenos na TV Arena sport. Naš reporter, kao i prethodnih dana, biće na licu mesta, tako da ćete u toku dana moći da pratite šta se događa u Nišu, a potom i da pročitate reakcije aktera finalne utakmice srpskog Kupa.

U reprizi prošlogodišnjeg finala, Zvezda će u niškom Čairu pokušati da ostvari het-trik, a Mega prvi put u istoriji kluba dođe do trofeja Žućkove levice.

U finalu pre finala, izabranici Dejana Radonjića pobedili su Partizan sa 76:67 i došli u situaciju da treću godinu zaredom, a prvi put posle 1975. godine u gradu na Nišavi osvoje pehar u najmasovnijem takmičenju.

Tim sa Malog Kelemgdana imao je malo vremena da se spremi za polufinalni meč, a još manje imaće da se odmori za novi izuzetno važan.

"Savladali smo Partizan, to je uvek velika stvar za nas, ali u ovom trenutku razmišljamo o finalu, čeka nas meč protiv Mege, koja ima dobar i talentovan sastav. Moramo što pre da zaboravimo trijumf nad večitim rivalom i okrenemo se meču protiv Mege. Nadam se da ćemo pobediti i odbraniti trofej", rekao je Radonjić.

Mega Leks je mnogo lakše izborio mesto u finalu nakon ubedljivog trijumfa protiv Vršca od 85:66. Treneru Dejanu Milojevića u svežem sećanju je prošlogodišnji poraz iz Pionira (81:80) kada je u neizvesnoj završnici Nikola Jokić promašio šut za pobedu.

"Ulazimo u finale rasterećeni, ne mislim da smo bez šansi. Iako su Partizan ili Zvezda izraziti favoriti, nikad se ne zna kada se igra jedna utakmica", rekao je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC