• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić o Levskom: Ne boje se ni Lejkersa

Aleksandrovčani će pokušati da kod “fenjeraša” ABA lige, Levskog, upišu treću pobjedu u nizu. Trener Igokee, međutim, poziva na oprez..

 Lukajić o Levskom: Ne boje se ni Lejkersa Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Poslije pobjeda nad Olimpijom u Laktašima i MZT-om u Skoplju, Igokea želi da osvoji cijeli plijen i u Sofiji protiv Levskog kojeg je ubjedljivo savladala u prvom dijelu sezone.

Obje ekipe u meč 23 kola ABA lige ulaze u dosta izmjenjenim sastavima u odnosu na prethodni okršaj i obje će ići na pobjedu.

“Moramo ući sa dosta opreza. Nakon jedne duže loše serije, uspjeli smo kroz rad da dođemo do nekoliko vezanih pobjeda. Levski je tipična bugarska ekipa. Kada su na domaćem terenu oni se ne boje ni Lejkersa, mnogo šutiraju za tri poena, čak i centri šutiraju van linije 6,75 i ako im dozvolite te šuteve ne treba se čuditi zašto sve pogađaju”, rekao je trener Igokee Željko Lukajić.

On je svjestan da je protivnik opasan jer nema šta da izgubi, ali ističe da će njegova ekipa pokušati da nastavi niz pobjeda.

“Oni su jedan od najpopularniji klub bugarskog prvenstva i činjenica da je trener pozvao navijače da dvorana bude puna govori dovoljno govori o njihovim ambicijama. Oni nemaju šta da izgube i pripremaju se za bugarsko prvenstvo. Mi smo osigurali opstanak, ali nama ostaje obaveza da produžimo pobjedničku seriju i pokušaćemo”, dodao je Lukajić.

Košarkaš Igokee Marko Čakarević rekao je da će on i saigrači dati sve od sebe da trijumfuju i održe pobjedničku atmosferu.

“Idemo u goste ekipi Levskog koja od početka lige ima samo jednu pobjedu i poslednja je na tabeli. U toku sezone pretrpili su dosta promjena u igračkom kadru i sasvim sigurno ne dočekuju ovu utakmicu u nekoj pozitivnoj atmosferi. Međutim, oni će se sigurno potruditi da zabilježe pobjedu kao isvaka ekipa koja igra pred svojim navijačima ali mislim da ukoliko mi uđemo u utakmicu kao u prethodne mečeve koje smo odigrali veoma dobro, mislim sa možemo da nastavimo da održimo dobru atmosferu. Naša želja je da odigramo dobro, da pobjedimo i da prvenstvo završimo sa što većim brojem pobjeda i naravno da uigravamo linije tima i što bolje se pripremimo za početak BH prvenstva”, rekao je Čakarević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC