• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Jak karakter

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da su njegovi igrači i na utakmici sa Igokeom u pretposljednjem kolu ABA lige pokazali snažan karakter.

 Radonjić: Jak karakter Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Zvezda je plesala na ivici poraza u Laktašima, gubila je od prvog do 39. minuta, ali je zahvaljujući prvenstveno Majku Cirbesu uspjela da preokrene rezultat i zabilježi 23. pobjedu u regionalnom takmičenju 80:85 (25:18, 19:23, 27:21, 9:23).

"U svakom slučaju poslije evroligaških mečeva generalno izgledamo malo drugačije posebno u situaciji kada smo bez opterećenja. Praktično smo s jednim treningom poslije Galatasaraja odigrali meč sa Igokeom. Odigrali smo sa željom da uradimo neke stvari koje slijede. Bilo je perioda bez koncentracije i sa dosta slabijom odbranom, međutim pokazali smo svoj snažan karakter odigrali smo završnicu dovoljno kvalitetno i na kraju slavili u utakmici koja nije imala rezultatskog značaja. Zahvalio bih se navijačima na dočeku koji su bili fenomenalni", rekao je trener crveno-bijelih Dejan Radonjić poslije meča u Laktašima.

As Beograđana Luka Mitrović najprije je pohvalio rivale na sjajnom meču, a potom poželio sreću u šampionatu BiH, gdje brane titulu.

"Igokea u poslednje vrijeme igra sve bolje i bolje i u uzlaznoj su formi, imali su sjajno šutersko veče što ih je dovelo na prag pobjede. Drago mi je što se naša ekipa vratila i poslije 'minus 15' i pokazala borbeni pobjednički duh. Čestitao bih Igokei na uspješnoj predstavi i poželio bih im u puno sreće u posljednjem kolu i prvenstvu BiH. Pohvalio bih ovaj ambijent u Laktašima i zahvalio se navijačima koji su nam i ovdje pružili podršku", dodao je Mitrović.

U posljednjem kolu, crveno-bijeli će za osam dana dočekati MZT pred start plej-ofa, dok će Igokea dva dana ranije gostovati Mega Leksu u Sremskoj Mitrovici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC