• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bodrite Igokeu u BiH da opet gledate Zvezdu"

Autor mondo.ba

Trener Igokee Željko Lukajić pomalo je bio razočaran poslije poraza njegovog tima od Crvene zvezde, ali je naglasio i da su odigrali ravnopravno sa najboljom ekipom ABA lige.

 "Bodrite Igokeu u BiH da opet gledate Zvezdu" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Igokea je vodila od prvog do 39. minuta protiv lidera ABA lige, ali je na kraju pobjedu, i to 23. po redu odnijela Crvena zvezda.

"Treba realno postaviti stvari. Zvezda ima samo dva poraza, igra Top 16 Evrolige, i ima odličan 'roster'. Mi smo odigrali jednu ravnopravnu utakmicu s njima. U koš prednosti se odlučivalo do zadnjeg minuta. Kraj je odlučila dužina klupe, naročito nama na visokoj poziciji. Odigrali smo jednu otvorenu utakmicu i uspjeli smo smanjiti dominaciju Zvezde pod košem. Možda nas je pred kraj stigao umor i pritisak, i sve ostalo da smo malo sporije ulazili u neke kretnje", rekao je Lukajić poslije susreta u Laktašima pred oko 3.000 gledalaca.

Više od polovine, a možda i dvije trećine prisutnih u dvorani bodrilo je goste iz Beograda.

"Jako mi je drago što je bila prava sportska i košarkaška predstava kakva i treba da bude, pod jakom tenzijom i neizvjesna do samog kraja kako samo to u košarci može da bude. Navijači koji su podržali svoj klub Crvenu zvezdu, a koji su iz našeg okruženja, mogli su da vide da i mi imamo kvalitet i da i mi radimo. Volio bih da dođu nas podrže u prvenstvu Bosne i Hercegovine, da budemo šampioni i da opet mogu da gledaju utakmice blizu svoje kuće, jer ako gledamo lokalpatriotski mi smo njihovi kao što su i oni naši dragi gosti. Nama ostaje to još jedno kolo, a mi ćemo ga odigrati sa ovom energijom, a vidi se da je Igokea ima i to mi je najvažnije da jedno zajedništvo u ekipi pokazuje rezultat", dodao je Trener "igosa".

Kapiten Aleksandovčana Branko Jorović podvukao je da je publika u dvorani imala priliku da posmatra vrhunsku košarku.

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu i dali svoj maksimum tokom većeg dijela meča, možda nam je ponestalo snage i koncentracije u tim posljednjim momentima. Zvezda je pokazala zašto je na prvom mjestu, svojim kvalitetom i energijom uspjeli su da trijumfuju na samom kraju. Želim da im čestitam na pobjedi i poželim sreću u svim takmičenjima. Što se nas tiče mi možemo da budemo zadovoljni našom igrom, ono što smo htjeli i mislili da uradimo tokom utakmice mi smo to i uradili. Ovo je bila prava uvertira za poslednje kolo ABA lige i početak domaćeg prvenstva".

U posljednjem kolu, crveno-bijeli će za osam dana dočekati MZT pred start plej-ofa, dok će Igokea dva dana ranije gostovati Mega Leksu u Sremskoj Mitrovici.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Pa kakva je to ekipa kad igraju u svom gradu i za protivnicku ekipu navija 90% dvorane, vjestacka tvorevina i projekat bez buducnosti...

Davor

@Marko Kakve to veze ima? Znas li koliko u BG ima klubova pa 95% ih navija za Zvezdu ili Partizan...

BabyLo

@Marko Glupost ziva niej tacno,u svakom srpskom gradu kada gostuju partizan ili zvezda svi navijaju za njih bez obzira na domacu ekipu ..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC