• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa pre NBA!

Autor mondo.rs

Prema pisanju "El Mundo Deportiva", Ante Tomić ostaće u Kataloniji bar još tri sezone.

 Barsa pre NBA! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Iako mu u julu ističe ugovor i iako je bio "viđen" u Juti sledeće sezone, jedan od najdominantnijih evropskih centara još neće "preko bare".

Prema pisanju španskih medija, Ante Tomić (28 god, 217 cm) i predstavnici Barselone uveliko pregovaraju o produžetku saradnje.

"El Mundo Deportivo" otkrio je da su predstavnik hrvatskog igrača i rukovodstvo kluba već postigli usmerni dogovor o potpisivanju novog, trogodišnjeg ugovora.

Eliminisana iz Evrolige, Barsa se već okrenula domaćem prvenstvu i pravljenju ekipe za sledeću sezonu, kada bi, teoretski, mogla da ostane bez Marija Hezonje i izvesnije bez Marselinja Uertasa (31, 191 cm) i Tibora Plajsa (25, 218 cm).

Sva trojica su navodno jako zainteresovana da odu u NBA ligu, s tim da još nije poznato da li bi se Barselona odrekla hrvatskog vunderkinda. Trenutno, mnogo realnije zvuči da Brazilac i Nemac napuste Blaugranu predstojećeg leta.

Uertas bi otišao iz Katalonije kao slobodan igrač, sa nadom da će iskoristiti jednu od poslednjih prilika da zaigra u najjačoj ligi na svetu. "Ovo je pravi trenutak za taj potez", rekao je Brazilac, koji dres Barse nosi već šest sezona.

Istovremeno, svoje NBA opcije razmatra i Tibor Plajs, koji nije zadovoljio Katalonce igrama ove sezone, pa rastanak ne bi bio iznenađenje, uprkos tome što ima važeći ugovor do 2016. godine.

Prošlog meseca, moglo se pročitati da je za nemačkog centra zainteresovana Oklahoma, a Plajs i prošlog leta nije krio da bi se rado preselio u SAD, ali ga je tada Laboral Kuća prodala Kataloncima, pa se brzo primirio i pomirio sa ostankom u Španiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC