• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"F4 u Beogradu - ideja Aleksandra Vučića"

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao da ideja o organizaciji Fajnal-fora Evrolige u Beogradu nije "od juče" i da je o njoj razgovarao sa prvim čovekom tog takmičenja.

 "F4 u Beogradu - ideja Aleksandra Vučića" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Đordi Bartomeu, prvi čovek Evrolige, najavio je na dan velikog finala da su Beograd i Kaunas najozbiljniji kandidati za organizaciju Fajnal-fora 2017. godine.

Beograd je kandidaturu podneo prošle godine, a gradski menadžer Goran Vesić rekao je u ponedeljak da je glavni grad Srbije ponosan na činjenicu da je ušao u najuži izbor za organizaciju F4.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović sastao se prethodnih dana u Madridu sa Bartomeuom i slušao "iz prve ruke" o uslovima za dobijanje organizacije Fajnal-fora.

O tome je pričao u izjavi za klupski sajt.

"Moram da otkrijem još jedan detalj, koji je možda i najvažniji u svemu tome. Ideja da Beograd bude domaćin Fajnal-fora Evrolige nije od juče, već od godinu dana i na njoj se ozbiljno radi već duže vreme. Začetnik te ideje na sastanku tokom Fajnal-fora ABA lige prošle godine bio je premijer Aleksandar Vučić, što je grad Beograd podržao, a i Crvena zvezda, koja će treću godinu zaredom igrati elitno takmičenje", rekao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih rekao je da je ideja o dolasku završnog turnira u Beograd samo logičan epilog nastojanja da se ovakav turnir dovede u Srbiju.

"Ipak, treba istaći da je uslov nad uslovima za realizaciju celog projekta da Beograd ima stabilnog evroligaša", dodao je Čović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC