• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Fabrika košarkaša'' i ove godine na Jahorini

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Četrnaestu godinu zaredom na "olimpijskoj ljepotici" biće održan Međunarodni košarkaški kamp "Hypo Three Points - Jahorina 2015". Ovogodišnji promoter biće proslavljeni srpski košarkaš Miroslav Mića Berić. Učestvuje 500 mališana.

Međunarodni košarkaški kamp "Hypo Three Points - Jahorina 2015" ove godine biće održan od 29. juna do 20. avgusta ove godine po 14. put, a na njemu će učestvovati blizu 500 dječaka i djevojčica iz BiH, regiona i Evrope.

Organizator ovogodišnjeg kampa je Košarkaški klub "Partizan TS" iz Banjaluke.

"Želio bih se zahvaliti Miroslavu Beriću, koji je ove godine uz nas, kao i svim dosadašnjim promoterima koji su doprinijeli da je ovaj Kamp danas tu gdje jeste. Trudimo se da svake godine imamo najbolje stručnjake za rad sa omladinskim kategorijama. Za ovu godinu imamo najavljeno oko 500 mališana iz nekoliko evropskih zemalja", rekao je Bogdan Stanojević u ime organizatora.

Proteklih godina promoteri "Hypo Three Points" kampa bili su Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Rašo Nesterović, Zoran Sretenović, Željko Rebrača i drugi.

Prošlogodišnji promoter bio je Dušan Kecman. a ove godine ta čast pripala je Miroslavu Beriću, proslavljenom asu beogradskog Partizana i reprezentacije Jugoslavije.

"Sama činjenica da kamp traje od 2002. godine, pokazuje da se radi izuzetno dobro. Zahvaljujem se što sam dobio poziv da budem promoter. Malo je takvih kampova, ne samo na ovim prostorima. U moje vrijeme skoro da ih nije ni bilo. Ovi mališani treba da iskoriste mogućnost da rade sa najkvalitetnijim stručnjacima, sa igračima koji žele da im pokažu neke nove 'finte' i mislim da je Jahorina, kao prava srpska ljepotica i olimpijska planira je pravo mjesto za kamp", rekao je Berić.

Direktor Hypo Alpe Adria banke a.d. Banjaluka, sponzora i pokrovitelja Kampa, Goran Babić i Bogdan Stanojević potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu

"Ono što nas je motivisalo da pružimo podršku Kampu jeste činjenica da zajednički gradimo lijepu tradiciju, kao što smo radili i prethodnih godina. Zna se koliki je značaj ovog Kampa na razvoju mladih talenata, a naš cilj je da ga podržavamo u daljem razvoju", naglasio je Babić.

Već 14 godina održava se Međunarodni košarkaški kamp "Hypo Three Points, kroz koji je do sada prošlo blizu 7.000 dječaka i djevojčica uzrasta od šest do 16 godina, te više od 450 trenera iz BiH, regiona i Evrope.

I ove godine veliki prijatelj kampa, beogradski Partizan, dolazi sa kompletnim omladinskim pogonom, na čelu sa direktorom omladinskih kategorija Zoranom Stevanovićem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC