• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević (ponovo): Država i grad da nas podrže!

Trener Partizana nije propustio priliku da posle pobede nad Efes Pilsenom podseti kako njegov tim blista u Evropi, dok klub grca u dugovima.

 Vujošević (ponovo): Država i grad da nas podrže! Izvor: MONDO

Svaka nova pobeda u Evroligi, svaki korak koji Partizan pređe na putu ka senzacionalnom plasmanu među osam najboljih na kontinentu, treneru Dušku Vujoševiću daju još jedan argument da "podseti" državu Srbiju i grad Beograd kako njegova ekipa postiže vrhunske rezultate bez ikakve novčane podrške.

Vujošević je i posle trijumfa crno-belih nad Efes Pilsenom u Istanbulu (83:79) govorio uglavnom na tu temu, a mnogo manje o samoj utakmici 5. kola Top 16 faze.

"Na poslednju utakmicu protiv Panatinaikosa dolazimo na najbolji mogući način. Ova ekipa je već napravila veliki uspeh sa tri pobede u Top 16. Ovi momci zaslužuju zahvalnost od kluba i navijača, koju i dobijaju, ali takođe očekuju pomoć države i, pre svega, grada Beograda", izjavio je trofejni trener.

Crno-beli će u sredu od 20.15 časova dočekati prvaka Evrope u meču čiji pobednik ide u četvrtfinale, a poraženi završava takmičenje.

Mnogi i dalje sumnjičavo vrte glavom na pomisao da bi aktuelni šampion, klub čiji budžet je veći od Partizanovog 10-15 puta, mogao da "izvisi"...

"Ova pobeda donosi neke priče da ćemo pustiti Panatinaikos, umesto da se neko okrene i pomogne klubu. Najmanje se priča u kakvoj smo situaciji... Nemojte očekivati pobede na veresiju. Daćemo sve od sebe da pobedimo, ali ovi momci zaslužuju maksimalnu zahvalnost i poštovanje, a ne samo tapšanje po ramenu", konstatovao je Vujošević.

On je dodao da je meč protiv Efesa bio važan pre svega zato što su "pivari" pobedom sa više od 13 poena razlike mogli da se vrate u krug kandidata za četvrtfinale.

"Prvi cilj nam je bio da ne izgubimo sa više od 13 razlike, a drugi da dobijemo utakmicu. Mislim da smo kvalitetom igre zaslužili pobedu većom razlikom. Bilo je praznih minuta, opuštanja i čuvanja rezultata, što je dovelo do neizvesne završnice, ali Efes je jak i u ovom sastavu, to se najbolje moglo videti prošle nedelje u Atini".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC