• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Pavlović "namestio" ruku, ali Lebron nije

Naš košarkaš, na drugom meču posle teške povrede ubacio pet od devet trojki, ali je Lebron Džejms promašio šut za pobedu Klivlenda.

 NBA: Pavlović "namestio" ruku, ali Lebron nije Izvor: MONDO

Na drugom meču posle mesec i po dana pauze zbog povrede stopala, Aleksandar Pavlović je bio u odličnoj šuterskoj formi, ali je Vašington pobedio njegov Klivlend - 101:99.

Crnogorac na kojeg Srbija još čeka da zaigra za njenu reprezentaciju, pogodio je pet od devet pokušaja za tri poena, za 24 poena. Pavlović je meč počeo u startnoj petorci Kavsa i igrao 29 minuta.

Ipak, lopta nije bila kod njega u poslednjem napadu, već naravno kod Lebrona Džejmsa, koji je promašio šut za pobedu dok je vreme isticalo. Džejms je meč završio sa 25 poena, ali je prilično "isilovao" loptu (1/7 za tri, 7 izg. lopti)...

"Promašivao sam. Ljudsko sam biće. Mogu da promašim... Ali i dalje smo imali priliku da pobedimo. To je sve što mogu da tražim od tima i saigrača", rekao je Džejms, posle meča na koji je došao pravo sa slikanja za naslovnu stranicu aprilskog "Voga".

Keron Batler posle 16 mečeva pauze vratio se u tim Vašingtona i "poslužio" Klivlend sa 19 poena na svoj 28. rođendan.

Duel u "US Ervejz Centru" u Finiksu izmedju Sansa i Voriorsa, pretvorio se u duel izmedju Amarija Stoudemajera sa jedne i Berona Dejvisa sa druge strane.

Na kraju je uspešniji bio tim Stoudemajera. Finiks je uspeo da pobedi Golden Stejt (123:115), a startni krilni centar ubacio je 36 poena uz 11 skokova. Imao je svesrdnu pomoć Stiva Neša (21 p, 13 as).

Sa druge strane, najprijatnije iznenadjenje Zapada, ekipu Golden Stejta, ove sezone sigurno vodi plej Beron Dejvis, koji je Finiksu ubacio 38 poena, uz devet skokova i osam asistencija.

Centar Finiksa, Šakil O`Nil igrao je samo 14 minuta i za to vreme ubacio dvet poena. Malo je bio u igri, ne zbog povrede, već zbog problema sa ličnim greškama.

Takve probleme nije imao naš Kosta Perović, kojeg je trener Golden Stejta Don Nelson "skinuo", ali nije ubacivao u igru.

Rezultati NBA mečeva odigranih u noći izmedju četvrtka i petka:

(32-32) Vašington - (37-29) Klivlend 101:99
/Batler 19 - Džejms 25/

(29-35) Sakramento - (34-32) Portland 96:85
/Artest 22 - Roj 21/

(43-22) Finiks - (40-24) Golden Stejt 123:115
/Stoudemajer 36, 11 sk, Neš 21, 13 as - Dejvis 38, 9 sk, 8 as/

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC