• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina Maljković se nije naljutila na koleginicu!

Autor mondo.rs

"Ne zameram joj ništa", rekla je zlatna Marina o koleginici sa klupe Francuske, koja nije podnela poraz u finalu Evropskog prvenstva.

  Pre svega – hvala Marina!

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je posle pobede nad Francuskom (76:68) da je njen tim zahvaljujući kolektivnoj igri osvojio titulu prvaka Evrope.

"Ovo je tim, nije važnio ko izađe na teren. Večeras smo imali povređenog kapitena, međutim ostale igračice su preuzele odgovornost. Postigli smo veliki uspeh, nešto neverovatno i devojke bi trebalo da budu ponosne na sebe", izjavila je Maljkovićeva na konferenciji za medije posle meča.



Ona je čestitala svojim igračima, ali i reprezentaciji Francuske na fer-pleju.

"Čestitke Francuskinjama na fer-pleju, a čestitke i celom timu od broja četiri do broja 15. Ovo je zaista tim, nije važno ko iskoči. Ovo je veliko dostignuće za našu zemlju. Devojke treba da budu ponosne, ovo je nešto čudesno i neverovatno", rekla je Marina Maljković.

Nakon meča francuska selektorka Valeri Garnije nasrnula je na Marinu Maljković zato što je ova zatražila tajm-aut kada je meč bio rešen. Srpska selektorka joj nije to zamerila.

"Bilo je 10 razlike i 26 sekundi do kraja za nas i mislim da je bilo normalno i ljudski da uvdem kapitenku na kraju. Probala sam da to uradim bez tajm-auta, ali nisam uspela. To sam joj i objasnila posle meča i ne zameram joj ništa", rekla je selektorka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC