• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igosi" uskoro pale motore

Autor mondo.ba

Šampion Bosne i Hercegovine u košarci, Igokea iz Aleksandrovca okupljanjem mladih igrača 20.jula krenuće s pripremama za novu sezonu u ABA ligi.

 Igokea okupljanjem mladih igrača krenuće s pripremama Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Trener "igosa" Željko Lukajić je produžio ugovor na još dvije sezone, ali do 1. avgusta će biti na odmoru, pa će njegovi pomoćnici izvršiti prozivku petorice mladih košarkaša koji će se probati nametnuti stručnom štabu.

To su centar Nikola Maravić koji je s Igokeom osvojio titulu u prvenstvu BiH, te Slaviša Šljivić, Nemanja Nikolić, Darko Talić i Ivan Ristić.

"Krenućemo sa radom sa pet igrača koji će sa trenerima raditi na određenim tehničkim korekcijama i fizičkoj snazi. Između 1. i 10. avgusta na probu će doći dosta igrača sa kojima smo već u kontaktu i oni će pokušati nametnuti treneru. U zavisnosti od dogovora, oni će provesti nekoliko dana na probi, a konačnu odluku o mogućem angažovanju nekog od njih daće trener Željko Lukajić koji će se ekipi pridružiti 1. avgusta nakon odmora", izjavio je generalni menadžer prvaka BiH Igor Dodik za "Glas Srpske".

Tačan termin početka priprema za iduću sezonu u regionalnoj ligi još nije određen za koju se takođe ne zna kada će da startuje.

"Kada završimo sa probama između 10. i 15. avgusta okupićemo cijeli tim i krenuti sa pripremama. Vjerujemo da je to dovoljno vremena da se ekipa spremi za izazove u novoj sezoni".

Ugovore sa Aleksandrovčanima zasad imaju samo bekovi Đorđe Milošević i Miloš Dimić dok se sa većinom ostalih košarkaša pregovara oko nastavka saradnje.

Jedino je plejmejker Dušan Katnić zvanično napustio Igokeu i dogovorio saradnju sa Krkom iz Novog Mesta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC