• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Erceg: Biće pakleno

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije očekuje izuzetno tešku grupu na Eurobasketu, ali i napominje da će "orlovi" imati veliki motiv da opet stignu do pobedničkog postolja

 Zoran Erceg o Eurobasketu 2015 Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije okupili su se uoči početka priprema za Evropsko prvenstvo, koje je na programu u septembru.

Svi u glas napominju da su spremni za naporan rad, svesni da ih u Nemačkoj očekuje težak zadatak.

I Zoran Erceg kaže da će Srbiju ove godine rivali gledati "drugim očima" posle osvajanja srebrne medalje na Mundobasketu prošlog leta.

"Ostale reprezentacije će nas sad mnogo ozbiljnije shvatiti. Očekuje nas paklena grupa, ali možda to i nije toliko loše, jer bi potom u nekom ukrštanju dobili na papiru lakše protivnike. Treba dobro da se spremimo i da dobro počnemo takmičenje u grupi. Mi smo mlada, ali i iskusna ekipa, neće manjkati motiva i želje za osvajanje medalje", rekao je Erceg.

Košarkaš, koji je sezonu okončao u dresu Galatasaraja, zadovoljan je što je posle brojnih problema sa povredama, konačno fit pred okupljanje nacionalnog tima.

"Nije me bilo nekoliko sezona, a prošle i preprošle godine sam imao velike probleme sa Ahilovom tetivom. Prošle godine sam selektoru Đorđeviću rekao da ću se odazvati pozivu, ako budem 100 odsto spreman i zdrav. Ova godina je prošla bez povreda, hvala Bogu, i naravno da sam tu. Spreman sam da pomognem ekipi, bez obzira na to kakva će i kolika biti moja uloga... Ja ću se naravno uklopiti u to i nadam se da ću biti od koristi", rekao je Erceg, koji je prošle godine "otpao" sa spiska putnika za Španiju zbog povrede.

Erceg je isključivo fokusiran na reprezentativne obaveze, uprkos tome što je trenutno bez kluba, jer mu je istekao ugovor sa Galatasarajem.

"Trenutno sam bez kluba, ostaje da vidimo u narednom periodu šta će da se desi. I ima i nema opcija, ništa za sad konkretno... Voleo bih u neki evroligaški klub, sigurno., jer, iskreno, o NBA ligi još nisam razmišljao", istakao je Erceg.

Evropsko prvenstvo na programu je od 5. do 20. septembra u četiri države, a Srbija će se takmičiti u grupi B u Berlinu sa selekcijama Španije, Italije, Nemačke, Turske i Islanda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC