• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na pripremama Igokee centar i omladinci

Autor mondo.ba

Igokea danas kreće sa pripremama za novu sezonu, a na prvom okupljanju od igrača će se pojaviti samo centar Nikola Maravić. S njim će trenirati omladinci.

Košarkaši Igokee iz Aleksandrovca počinju pripreme, ali u vrlo specifičnim uslovima. Na prvim treninzima, koji će u suštini biti samo uvod u ozbiljnije pripreme kada se popuni roster, pojaviće se samo članovi omladinske škole i Nikola Maravić, jedan od trojice igrača koji su produžili ugovor.

Osim njega ugovor sa Aleksandrovčanima imaju i Đorđe Milošević i Miloš Dimić, Kdušan Katnić je otišao u Krku, a najbolji igrač Igokee Brejdi Heslip otišao je u SAD gdje će igrati NBA Ljetnu ligu sa Finiks Sansima.

Tako će na prvim treninzima uz Maravića trenirati omladinci Slaviša Šljivić, Nemanja Nikolić, Darko Talić i Ivan Ristić, a poslije 1. avgusta Igokea bi trebala da popunjava roster.

"Između 1. i 10 avgusta na probu će doći dosta igrača sa kojima smo već u kontaktu i oni će se pokušati nametnuti treneru Lukajićšu. U zavisnosti od dogovora, oni će provesti nekoliko dana na probi, akonačnu odluku o mogućem angažmanu nekog od njih daće trener Lukajić., koji će se ekipi pridružiti 1. avgusta, nakon odmora", izjavio je generalni menadžer Igokee Igor Dodik za "Euroblic".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC