• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Lukajić se ne odbija

Autor mondo.ba

"Glavni razlog mog dolaska je trener Lukajić", rekao je Krstić.

  Lukajić se ne odbija Izvor: MN PRESS
Nemanja Krstić ispred saigrača iz Mege
Izvor: MN PRESS

  Novi član Igokee Nemanja Krstić, koji je bio član reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu 2013. godine, izjavio je da je u redove aktuelnog šampiona BiH stigao na nagovor trenera Željka Lukajića.

"Glavni razlog mog dolaska je trener Lukajić sa kojim sam sarađivao u Hemofarmu kada sam igrao svoju prvu sezonu u seniorskoj konkurenciji tokom 2011. i 2012. godine. Poznajem njegov sistem rada i vjerujem da neću imati problema oko uklapanja u ekipu te se radujem novoj saradnji",  izjavio je Krstić za "Glas Srpske".

O ambicijama ekipe nije želio mnogo da govori pošto ekipa nije kompletirana.

" Još uvek ne znam kako će ekipa izgledati kada stigne još igrača. Čini mi se da će tim biti veoma mlad, a znam da trener Lukajić uvijek traži maksimum na svakoj utakmici i treningu. Njegove ambicije su uvijek iste i on se uvijek bori za što više mjesto na tabeli i ne želi da tavori pri dnu", rekao je Krstić.

U istom dana kada je Krstić potpisao saradnju ekipi iz Aleksandrovca pridružio se i centar Stefan Nastić, dok je Miloš Dimić ranije parafirao ugovor.

"Nastića ne poznajem dok sam sa Dimićem ovog ljeta trenirao u Železniku kada još nisam ni znao da ću doći u Igokeu. On je tu bio dio prošle sezone i pričao mi je da su uslovi odlični i da je sve na profesionalnom nivou",  istakao je Krstić.

Početak priprema Igokee zakazan je za 10. avgust dok će Krstić nekoliko dana ranije stići u Laktaše.

" Planiram da dođem oko 3. avgusta, da se smjestim i adaptiram na nove uslove i kada krenu pripreme samo se posvetim treninzima. Igrao sam jednu prijateljsku utakmicu u Laktašima kao i jednu takmičarsku u ABA ligi i mnogo mi se svidjela dvorana koja je napravljena po košarkaškim parametrima i sigurno je jedna od najljepših gdje sam igrao",  zaključio je Krstić, koji se prijavio na NBA draft ove sezone, ali nije izabran.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC