• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lovernj: Najviše dugujem Duletu Vujoševiću

Autor mondo.rs

Francuski reprezentativac pred meč sa Srbijom ističe da najveće zasluge za to što igra za nacionalni tim ima trener Partizana

Žofri Lovernj večeras će se u timu Francuske suprotstaviti selekciji Srbije u prijateljskom duelu u Kombank areni.

Bivši košarkaš Partizana presrećan je što je opet stigao u Beograd, koji će se potruditi da pokaže svojim saigračima iz reprezentacije.

"Ne znam koliko sam puta rekao da je Beograd moj drugi dom, koji mi je mnogo toga pružio", izjavio je prvo za "Večernje novosti" Lovernj.

Košarkaš Denvera ističe da Partizan uvek nosi u srcu i napominje da najveće zasluge za to što igra za nacionalni tim duguje svom bivšem treneru.

"Dule Vujošević je najveći uzrok zašto sam danas ovde, u reprezentaciji Francuske. To nikada ne mogu da zaboravim. Pružio mi je u Partizanu veliku priliku".

Krilni igrač svakodnevno prati šta se dešava u njegovom bivšem klubu.

"Čujem se sa bivšim saigračima i ljudima koje sam upoznao van parketa dok sam nosio dres Partizana. Takođe, svakodnevno 'otvaram' srpsku štampu na internetu. Znam da je teška situacija u klubu, ali takođe znam da će Partizan opet biti na vrhu. Imaju svu moju podršku", rekao je Lovernj.

Francuski košarkaš zna da njegov tim očekuje mnogo teži meč protiv Srbije u Beogradu, u odnosu na onaj pre nekoliko dana u Nansiju.

"Gajimo veliko poštovanje prema vašoj reprezentaciji, koja je dobra, kao i svih ranijih godina. Na prošlom meču, u Francuskoj su izostala tri važna igrača, Teodosić, Erceg i Milosavljević i ne sumnjam da će sada biti bolji. Očekuje nas veće iskušenje. Biće zanimljivo, ne samo zbog igre, nego verujem i ljubitelja košarke u Beogradu, za koje znam koliko vole ovaj sport", istakao je Lovernj i jasno stavio da znanja da uprkos respektu prema "orlovima" Francuska nema nameru da na ovom Eurobasketu preda krunu osvojenu pre dve godine u Sloveniji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC