• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćapin: Ne bježim od liderske pozicije

Autor mondo.ba

Novi plej Igokee Aleksandar Ćapin o ulozi u novom timu.

 Aleksandar Ćapin o ambicijama u Igokeu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Igokea će biti 18 klub u karijeri plejmekera Aleksandra Ćapina.

U Laktaše dolazi  iz MZT Skoplja sa kojim se okitio titulom šampiona Makedonije.

Za Ćapina je najvažnije da je povreda zbog koje je propustio dio sezone prošlost. On svojim kvalitetima treba da pomogne mladima Pašajliću i Taliću da napreduju i da omogući Igokei postizanje što boljih rezultata.

" Ne plašim se odgovornosti. Navikao sam da budem među glavnim igračima tima i vidim da me i u Igokei čeka slična situacija. Na meni je da dobrim radom i partijama opravdam poverenje trenera i čelnika kluba. Verujem da ćemo imati uspešnu saradnju. Što se tiče povrede ona je prošlost pokazale su to i moje partije kad sam prešao u MZT. Osvojili smo šampionat Makedonije , sad se javila Igokea i dogovorili smo saradnju", istakao je Ćapin za "Euro Blic"

Bivši slovenački reprezentativac nosi veliko iskustvo igranja u ABA lig. Ističe da itekako poznaje i neke košarkaše sa kojima će sarađivati u novoj sezoni. 

" Igokea je spoj mladosti i iskustva. Pored mene vidim da su tu Čakarević, Komatina i nekoliko mladih veoma telentovanih igrača od kojih se očekuje da naprave što bolje rezultate. Šampion Bosne i hercegovine je spoj mladosti i iskustva i pred nama je naporan rad kako bi spremno dočekali start šampionata početkom oktobra", smatra Ćapin.

Odlični plejmejker ne želi da se bavi očekivanjima pred novu sezonu . Odlično poznaje kvalitet ABA lige jer je osim MZT-a nosio dres Budućnosti, Radničkog, Olimpije i Krke.

"Na nama je da se što bolje spremimo za novu sezonu. Još nije definitivno poznat sastav lige, čeka se poslednji učesnik, ekipe još nisu kompletirane tako da je rano za priče o ambicijama. Sigurno da su jedino Crvena zvezda i Cedevita odskočili kako budžetom, tako i igračkim kadrom i da su oni favoriti za vrh. Ostalo je nezahvalno prognozirati ali Igokea će sigurno kraju nastojati da bude što bolja i da rastemo kao tim tokom sezone ", rekao je na kraju Ćapin .

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC