• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Za sada, samo Pot ne nastavlja

Autor mondo.rs

Selektor "orlova" u nedelju otkrio samo jedno ime na koje ne računa. Još četiri dileme ostaju.

 Stefan Pot otpao sa spiska za Eurobasket Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U skladu sa očekivanjima - nakon kontrolnih utakmica u Kombank areni, selektor Saša Đorđević zahvalio se Stefanu Potu u sklopu skraćenja spiska ekipe za Eurobasket.

Mladi plejmejker Metalca priključio se ekipi posle otkaza Stefana Jovića zbog povrede i radio sa timom sve do nedelje uveče i ubedljive pobede nad Rusijom u finalu Aćibadem Trofeja Beograda.

Pred Đorđević su još četiri dileme, jer njegov tim trenutno čini 16 igrača, a na Eurobasket će moći da povede 12.

Među konkurentima za tim su Miloš Teodosić, Stefan Marković, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Marko Simonović, Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Nemanja Bjelica, Luka Mitrović, Zoran Erceg, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica, Ognjen Kuzmić i Nikola Milutinov.

Milosavljević od ponedeljka u stroju

Dragan Milosavljević preskočio je kontrolne utakmice zbog oporavka od povrede, ali će već od ponedeljka raditi jačim intenzitetom.

"Idemo u Izrael sada, Milosavljević će igrati. Videćemo u kakvoj je formi. Videli ste da se sprema i sada, kreće da trenira u ful ritmu", rekao je selektor.

"Svaki od njih zaslužuje da se oseća reprezentativcem Srbije. Imaću tešku odluku, ali ne želim da se bavim time, u ovom trenutku uživam da radim sa njima", rekao je Đorđević i pohvalio odnos reprezentativaca prema igri i protivniku.

Evropsko prvenstvo će početi 5. septembra, a Srbija će igrati u grupi sa Nemačkom, Turskom, Španijom, Italijom i Islandom.

Do tada, pred "orlovima" je još nekoliko nedelja priprema.

Od 21. do 25. avgusta, izabranike Aleksandra Đorđevića očekuje učešće na turniru u Izraelu, uz domaćina i Ukrajinu. Potom će se vratiti u ove krajeve i 27. avgusta u Ljubljani odigrati prvi meč protiv Slovenaca. Isti rival testiraće "orlove" i u generalnoj probi pred start Eurobasketa, 29. avgusta u Banjaluci.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC