• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sat za Sikiraša, načelnik Pala obećao stan

Autor mondo.ba

U opštini Pale u četvrtak je upriličen prijem za zlatnog kadeta košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Njegoša Sikiraša.

Načelnik Pala Miodrag Kovačević i predsjednik Skupštine opštine Predrag Vučićević uručili su mu muški sportski sat, a razgovarano je i o drugim vidovima pomoći, prenijela je agencija "Patrija".



Kako je izjavila portparolka opštine Pale Dubravka Borovčanin, na sljedećoj sjednici Skupštine opštine Pale biće predložena i druga vrsta nagrade, najvjerovatnije finansijska.

"Razgovarano je da bude riješeno njegovo stambeno pitanje, a učestvovaće i Skupština grada Istočno Sarajevo", rekla je Borovčanin.

Nakon prijema u zgradi opštine, svi zajedno su prošetali do sportske dvorane.

Podsjećamo, Sikiraš je na održanom prvenstvu Evrope izabran u najbolju petorku Eurobasketa zajedno sa kapitenom Džananom Musom, koji je proglašen najkorisnijim igračem (MVP).

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

stan

Momci koji se odluče igrati pod zastavom BiH trebaju znati da se radi o reprezentaciji a pogotovo navijačima koji su Srbima vjekovni neprijatelj i da sve što urade rade u svom interesu bili to uspjesi ili neuspjesi. Republika Srpska i njene opštine takvih treba da se ograde a oni za koje igraju neka im pomažu ako hoće. Sjetimo se samo ratnih zastava na tribinama, pjevanja ratne himne

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC