• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" u Jerusalimu, Đorđević u Atini

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije imala dan odmora nakon pobeda nad Izraelom. Od utorka u Ljubljani.

Srpski košarkaši u Tel Avivu su minulog vikenda nastavili seriju dobrih igara i pobeda, u susret početku Eurobasketa 5. septembra.

"Orlovi" su savladali Izrael rezultatom 85:70 u subotu, pa 79:71 dan kasnije, a u ponedeljak su iskoristili slobodan dan za posetu Jerusalimu.

Kako prenosi zvanični sajt KSS, naši reprezentativci su bili na Maslinskoj gori, odakle se pruža sjajan pogled na Stari grad, zatim su obišli Crkvu Bogorodičinog groba, Hram vaskresenja Hristovog i Zid plača.

"Vicešampionima sveta učinjena je posebna čast jer su grčki monasi, mimo uobičajenog programa posete, uveli naše košarkaše u odaju sa relikvijama u kojoj se nalazi i relikvija časnog krsta", piše na sajtu.

Sa ekipom nije bio selektor Aleksandar Đorđević, koji je iz Tel Aviva odleteo za Atinu, kako bi prisustvovao zvaničnom početku priprema Panatinaikosa za novu sezonu.

"Prihvatio sam izazov, da preuzmem jedan od najvećih evropskih klubova svih vremena. Panatinaikos uvek ima najviše ciljeve, a što se mene tiče, bavim se košarkom da bih pobeđivao. Želim da osvojimo trofeje u svim takmičenjima", rekao je Đorđević grčkim novinarima.

"Sale Nacionale" ponovo će biti sa svojim saradnicima i izabranicima već u utorak u Ljubljani.

Tamo će Srbija i Slovenija u četvrtak odigrati prvu prijateljsku utakmicu, dok je za subotu u Banjaluci predviđen revanš. Biće to poslednji test za "orlove" pre nego što Đorđević odredi 12 putnika za Berlin, na prvu fazu Evropskog prvenstva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC