• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Crnadak ugostio "Orlove" u Banjaluci

Autor Anadolija

Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH, susreo se danas u Banjaluci sa stručnim štabom i igračima košarkaške reprezentacije Srbije.

Košarkaške reperezentacije Srbije i Slovenije večeras u 18 časova odigraće prijateljsku utakmicu u sportskoj dvorani Borik u Banjaluci.

"Iskoristio sam priliku da se kao ministar inostranih poslova zahvalim selektoru Aleksandru Đorđeviću, kapitenu Milošu Teodisiću i drugim članovima reprezentacije Srbije zato što su izabrali Banjaluku za svoju posljednju utakmicu pred Evropsko prvenstvo, koje počinje uskoro. Poželio sam im da se lijepo osjećaju ovdje, da imaju uspješan završetak pripremne kampanje i da imaju uspjeha u takmičenju ", izjavio je Crnadak nakon susreta.

Otkrio je da je planirao da utakmicu prati sa Ivicom Dačićem i Karlom Erjavecom, šefovima diplomatije Srbije i Slovenije, ali zbog njihovih obaveza to nije bilo moguće organizovati. On je napomenuo da večeras utakmicu neće pratiti iz VIP lože, već je prije 15 dana kupio karte za porodicu i sebe.

"Reprezentacija Srbije ima veliku podršku ljudi u Republici Srpskoj, a vjerujem da ima i u drugim dijelovim BiH i mislim da je potez da Srbija dođe ovdje i odigra utakmicu još jedna dobra poruka između država u regionu", rekao je Crnadak.

On je nakon razgovora sa članovima stručnog štaba i igračima košarkaške reprezentacije Srbije na poklon dobio dres reprezentacije sa brojem 4, koji inače nosi Teodosić.

Crnadak je istakao da je atmosfera u Banjaluci izuzetno dobra, građani košarkaše prihvataju na izvanredan način, i ne daju mira jer se svaki sekund moraju fotografisati i davati autograme.

Šef bh. diplomatije rekao je i da mu dodatno zadovoljstvo pričinjava ovaj susret jer je odrastao uz čuvene "trojke" Saše Đorđevića.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igi

Crnadak nisi ti njih primio nego oni tebe. Došao si im na noge

sigurno

Siguran sam da imaju ogromnu podršku i u drugim krajevima BiH naročito u Maglaju, Širokom, Sarajevu, Ljubuškom, Zenici, Mostaru ... E moj Crnadak izdajnik bio izdajnik ostao. I gdje si ih primio majke ti, otišao u baštu hotela gdje oni sjede i pitao jel slobodno ja sam neki ministar i htio bih da se slikam. hehe

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC