• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ma kakvi Srbi, kakav bauk?! O čemu pričamo?"

Autor mondo.ba

Predrag Šarić, otac reprezentativca Hrvatske Darija Šarića, uvjeren da košarkaši Srbije nisu ništa kvalitetniji od "kockastih" s kojima bi se "orlovi" trebali da sastanu u četvrtfinalu Eurobasketa.

Već viđeni "vječiti" derbi između Srbije i Hrvatske (pod uslovom da u nedjelju "kockasti" preskoče Češku, a "orlovi" Finsku) u četvrtfinalu šampionata Evrope doveo je do pomalo omalovažajuće izjave Predraga Šarića, nekadašnjeg košarkaša Šibenke, inače oca Darija Šarića date "Jutarnjem listu".

"Mi smo pokazali da možemo protiv jedne Grčke, oni su se borili do zadnje sekunde sa svim snagama i jedva nas dobili, a jaka su ekipa. Nije to tek tako. Ovaj turnir je vrlo kvalitetan, a Grci su po meni među prve četiri ekipe. Ja smatram da mi možemo vrlo kvalitetno odigrat' odbranu i da se možemo sa Srbima ravnopravno nositi, iako sam želio Španiju", rekao je Šarić senior.

"Ipak u toj utakmici sa Srbijom postoji i jedan jak naboj, ali nije srpska ekipa ništa kvalitetnija, ako naša nije i skuplja. Imaju tog Teodosića, imaju tog malog Bjelicu koji ima iskustva, ali ovo drugo..., ako ćemo gledati Kalinića ili Simonovića, o čemu ćemo pričati? Ipak naši igrači igraju u velikim klubovima, pa mi imamo tri NBA igrača! Prema tome, to je jedna utakmica. Šta ako Srbi ne pogode? Šta ako Teodosić sve uprska kako već zna? Treba i tog malog Bogdanovića zaustavit', ne pustit' mu taj šut jer je vrlo opasan ako ga se pusti, i to je to. Ja mislim da će to Peras (selektor Hrvatske Velimir Perasović) posložiti, valjda je vidio, valjda je gledao o čemu se tu radi. Mi se nemamo čega bojati, samo nam trebaju pravi Ante Tomić i pravi Bojan Bogdanović. Ako oni budu na visini zadatka, ja se ne bojim nikoga", podvukao je između ostalog Predrag Šarić.

"I ponavljam za kraj, ma kakvi Srbi, kakav bauk! Jeste da igraju svi, jeste da imaju 12 igrača, jeste da su složni, imaju i tog vođu Teodosića koji sve te lopte dijeli i organizuje, ali ljudi moji, o čemu mi pričamo?".

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Fukaro Saricu, pricamo o Cesima koji su vas poderali. Vi ste trebali biti kuci jos u grupnoj fazi. Jel i sad vidis da ste vi previse ufurani momci. Necete vi vidjeti postolja jos narednih pedeset godina.

vultures

Kako igra Hrvatska? Kad je cetvrtfinale?

Zoka

Ovaj čovek je kreten

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC