• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hemofarm maksimalno u Đironi

Privremeni trener Hemofarma Miodrag Rajković najavio dobru igru i maksimalno zalaganje u revanš meču osmine finala ULEB kupa.

 Hemofarm maksimalno u Đironi Izvor: MONDO

Košarkaši Hemofarma otputovali su u Đironu, na revanš meč osmine finala ULEB kupa protiv istoimenog španskog ACB ligaša.

Pošto je uprava kluba u nedelju usvojila ostavku Miroslava Nikolića, na klupi će sedeti dosadašnji pomoćni trener Miodrag Rajković. On je pred put rekao da se tim nalazi u "delikatnoj situaciji", ali da će u Španiji pokušati da odigra najbolje što može.

Ipak, plasman na Fajnal ejt u Torinu nije realna opcija posle poraza rezultatom 71:80 u Vršcu. Prioritet se lagano premešta na Jadransku ligu.

"Cilj nam je da dobrom igrom u Đironi napravimo uvod za važnu utakmicu Jadranske lige protiv Vojvodine. Eventualnom pobedom u Novom Sadu obezbedili bismo nastup u ULEB kupu naredne sezone", rekao je Rajković.

On je ocenio da će najviše problema Hemofarmu zadati centar Đirone Mark Gasol, brat NBA asa i španskog reprezentativca Paua, koji se trenutno nalazi u vrhunskoj formi.

"Mi dobro igramo odbranu, ali moramo da poradimo na napadu. Naši igrači moraće da pokažu želju za nadigravanjem sa protivnikom i da se malo više oslobode. Nismo u situaciji da pretimo, ali odigraćemo najkvalitetnije što možemo", konstatovao je Rajković.

Ukoliko bude eliminisan, Hemofarm će ponoviti rezultat iz prošlogodišnjeg ULEB kupa, kada je takođe dogurao do osmine finala i ispao od ruskog Uniksa. Takmičenje je prošle sezone imalo ukupno 24, a ove čak 54 tima.

(Beta/MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC