• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mršić: Cijenim Igokeu

Autor mondo.ba

Veljko Mršić, trener Cedevite o meču sa Igokeom na početku ABA lige.

  U odnosu na prošlu sezonu u Cedeviti više nema Roka Ukića, Ante Delaša, Ivana Ramljaka, Stanka Baraća i Marka Tomasa, a stigli su Džejkom Pulen, Džejms Vajt, Luka Žorić i Toni Katić.

Jasmina Repešu, koji je otišao u Milano, naslijedio je pomoćnik Veljko Mršić, kome je pomoćnik Đanmarko Poceko. Mršić zbog obaveza u reprezentacijama nije u kompletnom pripremnom periodu mogao računati na Miru Bilana, Luku Žorića, Džejkoba Pulena i bivšeg igosa Nemanju Gordića.

Uz to Vajt, Zubčić, Arapović i Katić su imali problema s povredama.

"Još nismo 100% spremni i imamo problema s povredama. Nadam se da ćemo kroz ova dva dana do utakmice i u sljedećih pet utakmica uspjeti sve posložiti da dođe na svoje mjesto, da se svi igrači koji su povrijeđeni oporave, da novopridošle uklopimo u ekipu i da napravimo sustav igre koji će biti dovoljno dobar da opravda naše ciljeve kroz ovu sezonu", rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

O meču sa Igokeom je rekao:

"Dok ne počne sezona teško je bilo što prognozirati. To je jedna iskusna ekipa, s iskusnim trenerom, koja ima svoje ambicije. Vidjeli smo je na turniru u Novom Mestu, gdje su imali dosta povrijeđenih igrača i nisu bili u dobrom stanju. Izgleda da će potpisati i Radivojevića, no ne znam hoće li biti spreman za utakmicu s nama. Teško je bilo što govoriti prije početka sezone, naročito o ekipama koje nisu iz Hrvatske i koje ne poznajemo toliko dobro", izjavio je Mršić.

Meč Cedevita-Igokea igraće se u petak od 19 časova u Zagrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC